хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Брехня та кидалово.

З'ясувалося, що Дуров не був тим вигнанцем із Росії, яким себе уявляв. Насправді, він спокійно відвідував країну з 2020 року. Але найцікавіше — його перший візит після офіційного блокування тєлєгі збігся з часом з рішенням Роскомнагляду розблокувати месенджер. Цей збіг здається мені надто значним, щоб бути випадковим.
***
Понад 90 громадян Індії обманом відправили воювати в Україну на боці Росії, з них не менше восьми людей загинули, і їхні тіла поки не вдається повернути на батьківщину, повідомив увечері в середу, 28 серпня, телеканал із посиланням на депутата індійського парламенту 

За словами депутата, більшість громадян Індії, які потрапляють на війну з Україною, запрошують до Росії на підставі надання роботи, а потім без перекладачів змушують підписати контракти з міністерством оборони РФ. При цьому часто люди розуміють, що вони потрапили на фронт лише після прибуття на місце.

Телеканал  зв'язався з батьками одного із загиблих в Україні індійців, Раві Муна, і ті розповіли, що сина пообіцяли влаштувати в одну з російських транспортних компаній, але, приїхавши до Росії, Мун зв'язався з родиною вже з фронту.

"Брати" на відпочинку.







4

Коментарі

131.08.24, 19:29

8рашка8 в своєму репертуарі - брехня кругом

    231.08.24, 20:38Відповідь на 1 від Голубка