хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 43-55 років

Орбанізм. Та сім"я Нєвзорова в заручниках.

Орбан досить сильно репнув на євровиборах. Його партія Фидес отримала сильно менше 50потому що він її відколовся шматок - новий такий політик Петер Мадьяр, який створив конкуруючу партію схожих поглядів, але без Орбана, дуже привабливий бренд: ми консерватори, але без мудаків. У політиці часта формула ребрендингу.

Значна частина виборців Орбана до цієї партії Угорця пішли. Він зрозумів, що потрібно терміново щось міняти. Чому він так поводився у Брюсселі, одна з причин - тому що у нього був супермандат населення. 
Він у Брюсселі усім говорив: "За мене уся Угорщина, окрім декадентської столичної ліберальної тусовки", що розклалася.

А тепер вже не уся Угорщина за нього. І там люди усі повстали, і тестостерон пішов. У нього в 26-му році вибори, зараз він їх програє і так далі. Тому він відразу завертівся і заманеврував, можна Україною поговорити. 
Момент номер два: Вони перетнулися із Зеленским, коли Зеленский приїжджав у Брюссель. У них було відео. І вони поговорили, там не чутно, але на підвищених тонах.

Це у них старий цей Трианонский договір 1920 року. Угорщина - це така міні-імперія в Південно-східній Європі, і вона хоче повернути собі купу територій, які у неї відторгнули і не любить усі ці сусідні нації, яким ці території зараз належать.

Це для нього великий крок, щоб не дивлячись на все це поїхати в Україну. Я багато чого від цього не чекаю. Але ця ситуація показує, що він не всесильний і його попередили, щоб не вийожився. Це стало видно.
---
Запитують про сюжет з сім'єю Невзоровых. Мені здається, це прецедент. Це уперше сім'я визнана екстремістським співтовариством. Їх діяльність заборонена на території Російській Федерації, але, по-моєму, факт конфіскації майна уперше, такого ще не було. Чи можна це назвати пробною кулею, і це стане нормою розправи з іноземними агентами, з ворогами народу?
==========
До попереднього посту. 1а кримська війна не тількі не зруйнувала імперію, а привела до відміни кріпацтва.
А россійсько-японська до столипінських реформ.

Я задаю питання, чи не стане рашка після поразки більш конкурентною і не відмовиться від авантюр?

Звернемось до конспірологіі. Хтось скаже, що коллективний Захід не нищить путловську рашку, бо вигідно, щоб не розвивалась, а жила дурепою за рахунок сировини. Щоб не була конкуренткою. Бо разом з сировинним додатком тоді може стати неабиякою економічною загрозою.
Та ще й справді українці захочуть до рашки.
Але водночас щоб не сильно руки розпускала і не бешкетувала.
Як вам таке? lol
3

Коментарі

17.07.24, 04:26

Конспірологія - ні. А так - так

    210.07.24, 20:01Відповідь на 1 від Танк_

    Щось після теракту в лікарні, в міжнародному общєствє навіть аппетит не зіпсувався.
    А от згуртованість киян вражає.

      312.07.24, 23:26Відповідь на 2 від Lukas-67

      Я б не сказав. А кияни в цілому непогані. Є в нас різні, навіть рашисти. Але в цілому... До того ж це ж дитяча лікарня. Якщо б я хоч трохи краще почувався та був недалеко, я б також приєднався.

        418.07.24, 21:36

        1.Не стане
        2.Не відмовиться