Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

З невіра.

  • 04.09.23, 20:36
Якщо чесно то я в ахує. В ахує від усього побачіного і почутого. До чого приводять безглузді прикази командирів. До зневіри. Вони! Напроч вбивають в солдата бажання воювати з ворогом. Якщо солдати масово тікають в сзч, то в цьому в першу чергу провина командира. І те що в гибелі солдат винні командири, я впевнений на 100%. Тому що довелося бачіти це на власні очі. По поводу екіпіровки. Купи собі сам. Любі моєму серцю бариги які торгують глушитілями, планками, оптіческімі прицелами с тепліком, анті тепликовими костюмами, маскувальними сетками і всим остальним барахлом яке так необхідне хлопцям на передовій. Беріть все це барахло в руки і самі пездуйте на передову. Всі ті бумажні бюрократи які отсиджують в тилу по штабам і зайобують людей всякими справками. Які виписують собі премії по 200 тис. Пиздуйте тудиж. На передову. За себе. Нема в мене віри не до командування не до правітельства. Я хотів побачіти як і що воно відбувається на 0. Я побачів. І моя відповідь. Ідіть всі нахрен. Тож мої дії. Фільм. Першому іграку приготовитись. Де він замість того щоб участвувати в гонке і їхати в перед, увімкнув задню передачу і поїхав назад.
4

Коментарі

14.09.23, 21:26

Шо такое "ахує"? это как апноэ? А счз?
Видишь ли. Когда то майдан шёл сам для себя и для сцены на майдане. А страна продолжала работать и жить обычной жизнью. Тем кто побогаче - сумели свалить за бугор, а не одни женщины и дети. Тех ухылянтов обсуждают и осуждают, но дастать их невозможно, что бы заставить вместо майдана торчать в окопах. А "саблины" думают что это их кацапы туда сослали. И вот война идёт свои ходом, а заводы всё так же дымят, люди ходят на работу, дети на качелях, мамки пьют кофе и курят... Пока что то не прилетит с неба. Но так это же не по всем сразу. А где то там. А если тут, то кладбище рядом.
9 лет назад Яценюк стонал что АТО обходится нам 80 млн. грн. в день. А сегодня это 100 млн. долларов! Кто будет отдавать? И стоило ли оно этого всего? То сжигание покрышек..

    24.09.23, 21:39Відповідь на 1 від AutumnNight

    Ви прави. Вкладувать грощі в те що не принесе прибуток, якось не поукраїнські. Тим більш шо зараз на войні дохід набагато більший ніж могли принести окупірувані землі в мирний час. Щоб грощі продовжували надходити, треба воювать. Цікаво... якби війна скінчілась, чі булиб бажаючі проїхати на екскурсію до місць де велись ожисточьоні бої?

      35.09.23, 08:04Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Если война закончится, то для кого тогда начали выпускать боеприпасы в странах-партнёрах Украины?
      Они же должны иметь заказ и перспективу.

        45.09.23, 11:23Відповідь на 3 від AutumnNight

        Если война закончится, то для кого тогда начали выпускать боеприпасы в странах-партнёрах Украины?
        Они же должны иметь заказ и перспективу.
        Шоб було

          55.09.23, 11:23Відповідь на 2 від Kanivskyi

          Ви прави. Вкладувать грощі в те що не принесе прибуток, якось не поукраїнські. Тим більш шо зараз на войні дохід набагато більший ніж могли принести окупірувані землі в мирний час. Щоб грощі продовжували надходити, треба воювать. Цікаво... якби війна скінчілась, чі булиб бажаючі проїхати на екскурсію до місць де велись ожисточьоні бої?Будуть

            65.09.23, 11:27Відповідь на 4 від NoTaRь

            Это как ты изготовишь 1000 валашок и столько же пар гуцульских постолов, а туристы не приедут.

              75.09.23, 11:48Відповідь на 6 від AutumnNight

              Это как ты изготовишь 1000 валашок и столько же пар гуцульских постолов, а туристы не приедут.Дивне порівняння
              Радянська зброя чекала свого часу років 50

                85.09.23, 12:05

                Почали з "не віри" через накази командирів і амуніції в воєнторгах за гроші, а закінчили промацковськім воланням "а стоєло?"
                Це дійсно якась муйня, з вашого боку.
                Продовжується багатовічна боротьба українського народу за своє виживання, а кому "какая разніца" кіздуйте в оркастан, він великий всьому бидлу місця вистачить!

                  95.09.23, 14:34Відповідь на 7 від NoTaRь

                  А шире смотреть можешь? Если бы из Украины не сделали антироссию, то та зброя и дальше бы лежала на складах.

                    105.09.23, 14:36Відповідь на 8 від Vad Al

                    Ты хоть помнишь, что под Польшей украинцы были с 14 века? А под СССР всего лишь с 1918 по 1991! Там многовековая борьба, а тут несколько десятков лет.)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна