Профіль

magical momen

magical momen

Україна, Сокаль

Рейтинг в розділі:

Роздуми у вільний час.

  • 16.11.18, 09:24
Типові сімейні відносини.
Кожна родина живе за  своїми  негласними правилами. Робота, побут, діти, клопоти. все це перемішується і утворює відповідний тип відносин між чоловіком і дружиною і їх дітьми а також бубусями і дідусями. В наш технічний вік батьки в основному зациклені на гаджетах і бракує простого людсьвого спілкування. Дітям, як тілльки трішки почнуть сображати - тикають планшет або мобілку. щоб не заважали батькам займатися своїми справами.  Чоловік в типовїй родині, в основному займається заробляннм грошей і своїй трудовій діяльності відводить більшість часу. Коли трапляється вільна хвилька. то продвинутий мущина посвячує її собі - спілкування з друзями, пянки- забави чи зависання в інтернеті. На дітей і дружину часу практично не вистачає.. Вислухати проблеми дитини , зробити з нею уроки чи просто класно провести вихідні- зробивши невелике свято для свої рідних... На це на жаль здатні одиниці.У більшості родин не має розуміння між чоловіком і дружиною, люди не вміють  організовувати свій побут не мають поняття у вихованні дітей і не хочуть створювати "казку" у вихідні.Одружуються  в основному "по зальоту" або  щоб полегшити собі життя чи  просто пристрасть засліпила очі, чи навіть самі не знають чому.. А потім стає нудно.. На самому сексі  сучасні  сімейні відносини втриматися не можуть, а   народження дитини створює додаткові клопоти. які ще більше накаляють сімейну атмосферу. От і починають сварки. взаємні звинувачення і т.д.Кожен починає  жити своїм життям, а родинні відносини перетворюються на показуху  для  оточуючих. Живуть як усі... 
Варто добре все обдумати, перед тим  як одружуватися. Запитати себе:"Чи готовий я до посвячення себе родині ?" Щоб потім  не втікати від сімейних клопотів шукаючи розваги на стороні.. а відчувати насолоду від щасливого сімейного життя.

Роздуми у вільний час.

  • 14.11.18, 09:25
Оснній настрій.
Цього року осінь довго тішила нас своєю красою і теплом.  Але мабуть її це надоїло і так вдячності не отримує від людей. Сьогодні почався холод, дощ і сніг. До цього  виявляється ніхто готовий не був.. почалися проблеми з опаленям.. то труби тріскають.. то згадали що борги мають.. то платии не хочуть.. то грошей знайти не можуть  де і хто їх дів. Звичайний бардак, характерний для людей з свідомістю пострадянського суспільства. Шукаємо винуватого всюди, але при цьому не бачимо себе. Не платимо  комуналку, але виходимо перекривати трасу. Ну а що, нам паскудно - хай ще хтось помучиться.
 І саме головне  Когось у цьму  зробити винним, не себе ж звичайно і обговорювати це всюди де можна..
.А от на головне питання " Що Ти особисто зробив  хорошого для людей?" - більшість гордовитих демагогів починають говорити загальні фрази або впадають у ступор.
 Так ми хочемо жити у процвітаючій державі - але бажаємо щоб Хтось за нас все зробив а ми що.. Ми вміємо  критикувати,  нарікати, нити..  Ми будемо   голосувати за брехливих політиків. які  обіцяють нам райське життя, і ніколи не здійснюють своїх обіцянок, але  головне- як файно говорить.  Ми віримо у фейки і звинувачуємо  не розібравшись у суті. Ми боримося з корупцією - але даємо взятки, бо так привикли. Ми хочемо бачити при владі чесних порядних мужновладців - але не хочемо самі іти в політику, ставати депутатами тих ж сільських чи міських рад..
Щось діяти , чогось добиватися. щось змінювати..
 А для чого.. А чому я? А що я можу? А мені що. більше всіх треба?.. і т. д.
 А потім дивуємся -  що стаєио тупою сірою масою. яку нагло використовують Умні Вискочки для своїх ж інтересів..
Може вже варто пробудитися  із омани і  оцінити свої можливості і Щось  зробити...

Роздуми у вільний час.

  • 09.11.18, 16:03
Дитина - це чудо дароване Небесами.
Народження дитини. Для багатьх людей - це велика радість. Бувають випадки. що дитина прийшла в цей світ не бажаною. Захоплення,  задурманене пристрастю і бажанням розчинитися в єстві коханого приводить до неочікуваної вагітності і... Тоді молоді люди стають перед вибором: народжувати чи позбуватися
.Рішення  проиймати звісно тяжко, але відповідальність за це несуть обоє і  хлопець і дівчина.
 Любий необдуманий крок, часто  приводить до втрати радості життя.
 В нашому Світі нічого не проходить безслідно і за всі свої діянія потрібно відповідати перед Творцем.
І можна вірити в це чи ні... але так побудована наша Вселенна..
Так що варто деколи задуматися : "Чи готовий я відповідати за результати своїх пристрасних діяній7"