хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Роздуми у вільний час.

  • 14.11.18, 09:25
Оснній настрій.
Цього року осінь довго тішила нас своєю красою і теплом.  Але мабуть її це надоїло і так вдячності не отримує від людей. Сьогодні почався холод, дощ і сніг. До цього  виявляється ніхто готовий не був.. почалися проблеми з опаленям.. то труби тріскають.. то згадали що борги мають.. то платии не хочуть.. то грошей знайти не можуть  де і хто їх дів. Звичайний бардак, характерний для людей з свідомістю пострадянського суспільства. Шукаємо винуватого всюди, але при цьому не бачимо себе. Не платимо  комуналку, але виходимо перекривати трасу. Ну а що, нам паскудно - хай ще хтось помучиться.
 І саме головне  Когось у цьму  зробити винним, не себе ж звичайно і обговорювати це всюди де можна..
.А от на головне питання " Що Ти особисто зробив  хорошого для людей?" - більшість гордовитих демагогів починають говорити загальні фрази або впадають у ступор.
 Так ми хочемо жити у процвітаючій державі - але бажаємо щоб Хтось за нас все зробив а ми що.. Ми вміємо  критикувати,  нарікати, нити..  Ми будемо   голосувати за брехливих політиків. які  обіцяють нам райське життя, і ніколи не здійснюють своїх обіцянок, але  головне- як файно говорить.  Ми віримо у фейки і звинувачуємо  не розібравшись у суті. Ми боримося з корупцією - але даємо взятки, бо так привикли. Ми хочемо бачити при владі чесних порядних мужновладців - але не хочемо самі іти в політику, ставати депутатами тих ж сільських чи міських рад..
Щось діяти , чогось добиватися. щось змінювати..
 А для чого.. А чому я? А що я можу? А мені що. більше всіх треба?.. і т. д.
 А потім дивуємся -  що стаєио тупою сірою масою. яку нагло використовують Умні Вискочки для своїх ж інтересів..
Може вже варто пробудитися  із омани і  оцінити свої можливості і Щось  зробити...
2

Коментарі

Гість: Шёпот слов*

114.11.18, 10:40

Это печально....
И это наш мир, но... радует, что не всё так плохо и есть люди, которые стремятся к лучшему!

    214.11.18, 11:03Відповідь на 1 від Гість: Шёпот слов*

    Так, я згідна. Але на жаль, не сформувалася у нас у ще політична еліта, яка б хотіла зробити щось хороше для людей а не для себе. Нород у нас класний а от з отаманами - тоговато..

      Гість: Шёпот слов*

      314.11.18, 11:58Відповідь на 2 від magical momen

      Так, я згідна. Але на жаль, не сформувалася у нас у ще політична еліта, яка б хотіла зробити щось хороше для людей а не для себе. Нород у нас класний а от з отаманами - тоговато..Не только у нас... весь мир практически лишён таких атаманов.