хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

То, что вы видите вокруг себя, но не знаете, что это.

  • 28.04.24, 11:53
1

Коментарі

128.04.24, 17:22

звідки цей придурок знає що казав Ісус про Афродіту, ? Ваала, ? Молоха ? .... ці два шизіка просто займаються брехнею і демонізацією тих про кого нічогісінько не знають. Ваал був живим царем процвітаючого царства на теперішній території Сахари, ще до потопу, чи апокаліпсису космічного масштабу, що призвів до зсуву земної осі, загнав Антарктиду на південний полюс, на території Сахари до тепер є русла рік яких не існує, клімат Сахари був зовсім іншим. З цариці Афродіти зробили проститутку і демона лгбт , а священників проститутами бо вони ряси носять ці шизіки навіть себе не чують, яку вони ахінею несуть.

    228.04.24, 23:02

      329.04.24, 07:22Відповідь на 1 від WalKing

      звідки цей придурок знає що казав Ісус про Афродіту, ? Ваала, ? Молоха ? .... ці два шизіка просто займаються брехнею і демонізацією тих про кого нічогісінько не знають. Ваал був живим царем процвітаючого царства на теперішній території Сахари, ще до потопу, чи апокаліпсису космічного масштабу, що призвів до зсуву земної осі, загнав Антарктиду на південний полюс, на території Сахари до тепер є русла рік яких не існує, клімат Сахари був зовсім іншим. З цариці Афродіти зробили проститутку і демона лгбт , а священників проститутами бо вони ряси носять ці шизіки навіть себе не чують, яку вони ахінею несуть.А чого тебе так скособочило? Обзиваєшь людей...

        429.04.24, 18:18Відповідь на 3 від Vlad_UA

        звідки цей придурок знає що казав Ісус про Афродіту, ? Ваала, ? Молоха ? .... ці два шизіка просто займаються брехнею і демонізацією тих про кого нічогісінько не знають. Ваал був живим царем процвітаючого царства на теперішній території Сахари, ще до потопу, чи апокаліпсису космічного масштабу, що призвів до зсуву земної осі, загнав Антарктиду на південний полюс, на території Сахари до тепер є русла рік яких не існує, клімат Сахари був зовсім іншим. З цариці Афродіти зробили проститутку і демона лгбт , а священників проститутами бо вони ряси носять ці шизіки навіть себе не чують, яку вони ахінею несуть.А чого тебе так скособочило? Обзиваєшь людей... це не люди, - це брехуни... тобі подобається брехня ?