хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

"...тепер я мудрий, і шукаю дівчину з великими грудьми " (с)

  • 14.06.10, 18:37
" Коли мені було 14 років, я мріяв, що одного разу в мене буде дівчина з великими грудьми.
У 16 років у мене з'явилася дівчина з грудьми, їй було близько двадцяти, в ліжку вона навчила мене всьому, але між нами не було пристрасті.
Тоді я вирішив знайти собі пристрасть. В універі я зустрічався з палкою дівчиною, але вона була занадто емоційною. Кожна дрібниця перетворювався на страшну драму і погрожував їй самогубством.
Після такої бурі мені захотілося легких відносин і я став зустрічатися з «тусівницею». Ми весело проводили час з друзями, зависали на хатах, їздили в клуби і на рок-концерти, але на одному з концертів вона легко виїхала з моїм приятелем ...
І я вирішив одружитися з вірною, домашньою, стабільною жінкою. Після закінчення універу я зустрів дуже стабільну дівчину, але вона виявилася жахливо нудною. Вона була абсолютно передбачуваною і ніколи не втрачала голову. Життя з нею перетворилася на рутину, і я вирішив одружитися з дівчиною з родзинкою.
Дівчина з родзинкою виявилася занадто енергійною. Вона постійно кидалась в крайності, примушуючи мене відчувати себе то дуже щасливим, то дуже нещасним. Вона була суперенергійною, але без амбіцій, без мети в житті. Та й просто була дурнувата.
Тоді я знайшов собі розумну, амбітну дівчину і одружився на ній. Вона виявилася настільки розумною і амбітною, що розлучилася зі мною через рік і відсудила собі все, що я мав.
Тепер я мудрий, статний, досвідчений чоловік і шукаю собі дівчину з великими грудьми..." (с)
4

Коментарі

Гість: koshka0711

114.06.10, 18:47

Ой який він вибагливий, ніхто йому не догодить

    214.06.10, 18:55

    Нефиг было выпендриваться - брал бы то, что есть и ценил бы так, как есть, без перешкалов и идиотской философии о том, что он пупее всех пупов на свете. А теперь этот персонаж фиг женится вообще. У меня коллега - типический пример вышеописанного: все люди как люди, а он всё никак до Марса не долетит

      314.06.10, 19:03Відповідь на 2 від соnc

      та хоч до Місяця добратися, а там і море по коліна

        414.06.10, 19:20

        Да и девушек подобных хватает, которые кидаются из стороны в сторону То богатых ищут, то красивых, то снова богатых ...

          514.06.10, 20:24Відповідь на 3 від Володюсик

          та хоч до Місяця добратися, а там і море по колінаалеж там нема чим дихати

            Гість: yasonechko

            614.06.10, 20:24Відповідь на 4 від JSanders

            ищут потому что никак не найдут свою любовь, и правильно делают, что ищут, а не сидят на Ж и ждут когда с неба упадет ПРИНЦ