Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

«Варта» пильно охороняє громадський порядок

  • 11.03.10, 10:31

              Минулої неділі   представники громадського формування «Варта» допомагали працівникам Дрогобицького МВ ГУ МВС України у Львівській області  забезпечувати громадський порядок під час традиційного щорічного хресного походу вулицями міста. Зокрема, на патрулювання вийшли Орест Болюк, Роман Саракула, Ярослав Каспрук, Юрій Шаповалов, Андрій Федина, Ярослав Янушевич.

 Як зазначив заступник начальника штабу ГФ «Варти» Ярослав Янушевич, відповідно до плану  на цей місяць, передбачено залучення членів громадського формування  спільно з працівниками Дрогобицького МВ ГУ МВС України у Львівській області у заходах щодо запобігання адміністративних правопорушень і злочинів в сфері порушення правил торгівлі, благоустрою території міста, несанкціонованої торгівлі на вулицях, запобігання бездоглядності, безпритульності і жебрацтва серед неповнолітніх  та охорони громадського порядку  у  Дрогобичі та Стебнику. Сьогодні громадське формування «Варта» налічує приблизно 540 осіб.

Штаб ГФ «ВАРТА» висловлює подяку інспектору  по роботі з населенням та громадськими формуваннями Дрогобицьким МВ ГУ МВС України у Львівській області Наталії Постойко за активну участь у проведеній роботі.

                                               

1

Коментарі