хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Протестують працівники машинобудівного заводу

  • 22.02.10, 12:06

У Дрогобичі працівники машинобудівного заводу протестують проти масових звільнень та розкрадання заводу

Сьогодні, 22 лютого, під Дрогобицькою міською радою зібралася близько 100 працівників ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод». 10 їхніх представників взяли участь у зустрічі із міським головою Миколою Гуком і подали йому колективну заяву. У заяві, зокрема, йдеться:

«Цією заявою повідомляємо міську владу про виявлення фактів розкрадання та умисного знищення майна ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод». Зокрема, невідомими людьми цілодобово здійснюється викрадення та вивезення майна із заводу, знищення машин та обладнання, перетворення їх на куски брухту та вивезення у невідомому напрямку, як машинами, та і вагонами. Станом на момент написання цієї заяви невідомі особи знищили і вивезли майна на десятки тисяч гривень. Враховуючи ситуацію, вважаємо, що відбувається не тільки розкрадання, а й знищення робочих потужностей заводу». У заяві йдеться також про те, що на підприємстві відбувається постійна затримка виплати заробітної плати, проведено масове звільнення працівників. Окрім цього, як ідеться у заяві, 18 лютого в.о. генерального директора ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» Поповим О. А. видано наказ про реорганізацію структурних підрозділів, згідно з яким  проводиться масове скорочення всіх працівників заводу.

   Заявники просять терміново розглянути та перевірити факти, викладені у заяві та припинити незаконні дії в.о. генерального директора ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» Попова О. А.

Міський голова Микола Гук запевнив представників трудового колективу, що місто зацікавлене у тому, щоб завод працював. Він пообіцяв провести переговори із керівництвом заводу, звернутися до правоохоронних органів з проханням зясувати ситуацію, а також розглянути це питання на позачерговому засіданні сесії, яке відбудеться у пятницю.

 Після зустрічі з міським головою працівники ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» розпочали готувати звернення до правоохоронних органів та прокуратури.

1

Коментарі

122.02.10, 12:39

ваш голова в доле. Так шо он не поможет.