хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

30 03 09 Дрогобицькі новини

  • 30.03.09, 12:34

Алла Гладун вимагає поліпшити роботу із наповнення бюджету

 

30 березня секретар міської ради Алла Гладун провела нараду з керівниками відділів, управлінь і служб міста, на якій, зокрема, було проаналізовано стан наповнення бюджету, акцентовано увагу на необхідності поліпшення організації роботи з контролю за надходженням коштів від оренди приміщень і землі. Йшлося про необхідність залучення нових джерел доходів до бюджету.

 

Петро Суда закликає протягом двох тижнів прибрати місто

 

          30 березня під головуванням першого заступника міського голови Петра Суди відбулося засідання організаційного комітету  з проведення весняної толоки з озеленення та благоустрою міста, на якій уточнено план робіт і їх виконавців з тим, щоб забезпечити системність у роботі. Вирішено протягом двох тижнів в основному навести у місті порядок.

        Враховуючи складні погодні умови, а також те, що весна цього року припізнилася, часу до Великодня залишилося обмаль, Петро Суда закликає мешканців міста взяти активну участь у проведенні весняної толоки, а саме: прибрати свої подвір’я, прибудинкові території, покронувати і побілити дерева, підстригти кущі, пофарбувати паркани, почистити та побілити бордюри, поребрики, відремонтувати і пофарбувати лавки.  А також просить людей, щоб вони навели порядок на могилах своїх рідних та близьких. КП  «Комбінат міського господарства» надасть допомогу з вивезення сміття з кладовищ.

    "Лише завдяки допомозі громади зможемо вчасно впоратися із запланованою роботою і привести місто до належного естетичного вигляду",- каже Петро Суда.

 

 

У Дрогобичі, щоб забезпечити своєчасне фінансування вивезення і утилізацію сміття, мешканці платитимуть за цю послугу безпоседньо структурі, яка цим займається

           Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради прийняв рішення, яким з квартирної плати виведено послугу вивезення сміття. Тепер комбінат міського господарства, який вивозить і утилізує тверді побутові відходи буде працювати з мешканцями без посередників, якими були будинкові управи. Рішення вступає в дію з 1 травня. До цього  цього часу комбінат міського господарства має укласти угоди з усіма мешканцями, організувати збір коштів через банкові установи.

         Дрогобицький міськвиконком змушений був вдатися до таких змін через фінансово-економічні проблеми, які нині мають будинкові управи. Тому вони нерідко використовують, кошти, які надходять разом  з квартирною платою за вивезення сміття, для виплати заробітної плати своїм працівникам чи на інші нагальні справи. На нині будинкові управи боргують комбінатові міського господарства майже 300 тис. грн. В результаті підприємство немає коштів для придбання пального для автомобілів, які вивозять сміття, а також для техніки, з допомогою якої на Броницькому сміттєзвалищі здійснюють відповідні природоохоронні заходи.

           На нині у Дрогобичі вивозить і утилізує сміття комбінат міського господарства, а плата за цю послугу для мешканці міста, будинки яких є на балансі будинкових управ, входить у квартирну плату. Будинкові управи перераховують комбінату міського господарства належні йому кошти часто з великим запізненням, що ствоює неабиякі проблеми для останнього.

 

Команда Дрогобицької міської ради з міні-футболу посіла друге місце на всеукраїнських змаганнях

             Команда з міні-футболу Дрогобицької міської ради на всеукраїнських змаганнях, які відбулися 28-29 березня в Рівному, виборола друге місце. Про це повідомив начальник відділу з фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради Василь Карпин. Першими були господарі – команда Рівенської міської ради. На третьому місці – команда посадовців з м.Лубни Полтавської області.

            Змагання проводила Асоціація аматорського футболу України.

 

Директор обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича став заслуженим діячем мистецтв України

         За вагомий особистий внесок у розвиток українського театрального мистецтва Указом Президента України директорові обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича Миколі Гнатенкові присвоєно почесне звання Заслуженого діяча мистецтв України.

 

До уваги мешканців Дрогобича і Стебника!

 

До служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації надійшов лист ВКМСД ГУ УМВСУ у Донецькій області від 28.02.2009 року № 37/500 щодо місця перебування безвісти зниклої неповнолітньої Джупій Тамари Ігорівни, 24.03.1996 р.н., яка народилася у м. Горлівка, інвалід дитинства. Мешкає м. Горлівка, вул. Рогозіна, 6/22. На початку серпня 2008 року пішла з дому,  її місце перебування не відоме.

Прикмети на момент зникнення: зріст приблизно 140 см., худорлявої тілобудови, очі темні, волосся темне коротке.

Була одягнута: джинси блакитного кольору, кеди, світла футболка. Може бути одягнута: в куртку червоного кольору з капюшоном, капюшон обшитий хутром (можливо штучним) або дублянку коричневого кольору.

Особливі прикмети: на лобі шрам діаметром 1,5 см. (відсутня частина лобової кості округлої форми).

Раніше неповнолітня неодноразово залишала домівку та займалася бродяжництвом. Коли потрапляла до притулків називалася чужими іменами та приховувала відомості про місце проживання та батьків.

 

До службу у справах дітей Львівської облдержадміністрації надійшов лист Коростенського MB УМВСУ в Житомирській області від 31.12.2008 року № 18627 щодо місце щодо місця перебування безвісти зниклого неповнолітнього Харченка Сергія Юрійовича, 29.08.1998 р.н., уродженця та мешканця с. Обиходи Коростенського району Житомирської області, який 18.04.2001 року пішов з дому і не повернувся. Місце його перебування не відоме.

Прикмети на момент зникнення: на вигляд 2,5 роки, зріст 60 - 70 см., худорлявої тілобудови, очі сіро-блакитні, волосся коротке, русяве, обличчя кругле, ніс маленький, губи тонкі.

Особлива прикмета: на правому стегні в верхній частині є родима пляма діаметром 2 мм.. група крові друга.

 

Служба в справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради просить мешканців Дрогобича і Стебника, яким щось відомо про цих дітей, інформувати за телефоном 3-90-65.

 

 
2

Коментарі