Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Термінал. Наполеонівські плани у растамана, швидко спалахують...

  • 20.02.11, 22:43

Поки десь лазив, було стільки думок для Терміналу, а коли сів за комп - всі думки кудись зникли. Ладно, буду згадувати. 
Спіймав себе на думці що я не люблю труднощів. Скажіть, навіщо напрягатись якщо той самий результат можна отримати набагато легшим способом? Припустімо ви з малку за кермом, чудово водите автівку і знаєте ПДР краще за працівників ДАІ, але так вийшло що прав ви не маєте! То навіщо ходити три місяці на курси в автошколу, якщо можна просто купити права? Таким чином ви економите свій час і нерви, а по фінансам виходить так само аби ви ходили на курси! Приклад навів не дуже вдалий, але гадаю ви зрозуміли що я маю на увазі. Я хочу сказати те, що легший шлях не завжди поганий а важчий не завжди добрий! Колись прочитав таку річ "Завжди обирай важкий шлях, на ньому менше конкурентів!", все так, про те як на мене без конкурентів нудно!
В одній з пісень групи Бумбокс є такі слова "Наполеонівські плани у растамана, швидко спалахують, мить і вони згасають", ці слова 100% характерезують мене! Декілька днів тому для однієї фігні проходив медогляд, зрозумів що отримати заповітну довідку з лікарні, що дозволяє керувати ТЗ, буде не так і складно як я собі це уявляв! Відразу накрила ейффорія, почав будувати плани, про те коли подивися на це тверезо, бажання зникло! Порахував, що права я зможу отримати через півтора-два роки, все впирається в фінанси. А я хочу вже і зараз!lol  На жаль так не буває.
Нещодавно  спробував себе в прозі, написав маленьке оповідання, "Помста" називається. Оповідання вийшло трохи жорстоке, про те декому подобається, мені в тому числіsmile  Відразу зявилась думка написати декілька таких оповіданнь і видати збірочку. Так, за свої гроші, маленьким накладом, і роздарувати всім друзям і знайомим,про те історію для наступного оповідання ще не вигадав. Взагалі не знаю чи ця ідея втілиться в життя, все таки в ролі письменника я себе не бачу. Але, поживем - побачим. ;)

Здається все! До наступного терміналу.
Живіть, а не існуйте!

6

Коментарі

121.02.11, 14:44

20% усилий дают 80% результата, а остальные 80% усилий — лишь 20% результата.

    221.02.11, 20:16Відповідь на 1 від no Superman

    Точно!

      анонім

      323.02.11, 23:13

      ммм письменник!!!!!...хай збудеться все що ти задумав!!!!

        424.02.11, 08:54Відповідь на 3 від анонім

        Дякую!