Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Термінал. Знову про неї!

  • 14.12.10, 20:20

Я недавно зробив велику дурницю, дівчину яку хочу забути і яка мене відшила, добавив в друзі в контакті.

Взагалі я не люблю контанкт! Свою "офіційну" сторінку я  здається десь півтора роки тому закрив і з того часу старався не заходити. Але створив "ліву" сторінку для того щоб мати доступ до музики.
Якось від "нема чого робити", вбив її ім,я в пошук. В неї світився онлайн. Ну я просто так вирішив її добавити в друзі, без всякої надії на позитивний результат. На моє велике здивування, вона мене добавила. Ну ми трішки по спілкувались, я багато нового про неї дізнався. Ця інформація трішки мене шокувала, виявилось дівчина ходить на ВАЖКУ атлетеку, тягає ШТАНГУ! Хоча виглядає вона досить тендітною. Худенька, струнка, ростом маленька. Я ніколи не думав що такі бувають важкоатлети. Мені казали що в неї було важке дитинство і тепер вона стала сильною як морально, так і фізично. Я нею просто захоплююсь! Якщо чесно мені з неї потрібно брати приклад! Якби вона була зі мною, можливо я б взявся за свій розвиток під її наглядом, можливо навіть з мене люди вийшли...
Важко приняти те, що вона ніколи не буде зі мною! Не буде через мене! Через мою силу волі... Це важко пояснити. Вона особистість, а я ніхто. Їй потрібен хтось такий як вона, сильний морально і фізично! Я ж не тим не іншим похвалитись не можу. Нажаль змінитись я не зможу, я не маю того напору щоб щось змінити. Тількі й вмію шо себе жаліти. Їй таке як я точно не потрібно!
Сьогодні мене здивувала така ситуація: в університетській їдальні вона сіла через столик як раз на впроти мене, хоча могла сісти спиною. Я її чудово бачив, чув її голос, навіть почув її жарт (який чомусь здорово підняв мені настрій! Я після того на парах, як кажуть, "бєса гнав"). Вона декілька разів ловила мій погляд.
Скоріш всього це нічого не значить і я просто хапаюсь за найменшу соломинку. До чого превде це спілкування в контакті я не знаю, їй не надто хочеться спілкуватися з людиною яка ховається за ніком, а мені не приємно її обманювати.
Загалом важко пояснити всю ситуацію, але в моєму випадку вона безвихідна.

 

П. С. Живіть, а не існуйте!

 

2

Коментарі

Гість: Fanatk@

114.12.10, 20:27

Удали её , пока не поздно !

    Гість: біла хмаринка

    214.12.10, 20:29

    Мені теж кажуть : живи, а не існуй! А я не знаю ,як. А тобі я заздрю все одно, бо в тебе є Вона.А в мене - розчарування.Оце - безвихідь!

      314.12.10, 20:30Відповідь на 1 від Гість: Fanatk@

      Я теж про це думав.

        414.12.10, 20:32Відповідь на 2 від Гість: біла хмаринка

        Якщо чесно я теж не знаю як! Так, в мене є Вона, але в одночас і нема.

          515.12.10, 09:55

          Друже, ніколи не вважай що Ти ніхто. Тому що кожна людина не цій землі має своє призначення. І не принижуй себе. Якщо ти сам себе принижуєш то в очах людей і таким будеш виглядати.
          Йди вперед

            615.12.10, 17:07Відповідь на 5 від Maxno

            Дякую!

              Гість:

              715.12.10, 22:44

              Немає безвихідних ситуацій - є просто вихід, який добре маскується!!!!

                816.12.10, 19:14Відповідь на 7 від Гість:

                От партизан!

                  анонім

                  916.12.10, 22:52

                  Перш за все тобі потрібно самому змінитись, а далі діяти з нею. Бо все йде від тебе, тому поки сам не змінишся, не зміниться й все навколо. Тож годі, відкрий нарешті в собі велику силу й сміливо йди вперед, хай навіть спочатку буде нелегко. Все в твоїх руках!

                    Гість:

                    1017.12.10, 15:14

                    Золоті слова)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна