Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Блог провінційного Растамана. Про кіно, Папу і погоду.

  • 14.03.13, 02:36
Думав вже валити спати, але поки не надто пізно і в голові рояться якісь безглузді думки, вирішив щось написати.
Щойно переглянув фільм "7 психопатів". З одного боку фільм повна маячня, про те я б радив би його переглянути тим хто хоче написати якусь художню книгу, або просто писакам невдахам. Можливо після перегляду в вас осяйне, як дока Хауса! А можливо і ні... Зрештою майже дві години цієї нісенітниці варті уваги!
Мені якось чисто до лампочки що там зараз робиться в Ватикані, я в принципі прихильник теорії Дена Брауна, про те що там давно щось не чисте. До-речі на мою думку, з теперішніх подій можна замутити черговий бесцелер! А ще мене приколов запис Колоса на його сторінці "у зв'язку з ажіотажем навколо обрання нового папи і натовпу вірян під стінами папської резиденції у Ватикані, хочеться в чергове подивитися "євро тур";) міскузі..". Напевно потрібно до нього прислухатися.
Не можу не згадати про погоду. Не ждано не гадано, майже в середині березня до нас повернулася зима. На мою думку не потрібно жалітися, треба ловити момент! Кататися на санчатах, ліпити сніговиків! Адже це можливо останній сніг цієї весни, тим паче вчені говорять що через декілька десятків років в наших краях зими не стане! І ще одне: чому зима набридає а літо ні? Я ж лише знаю що мені ніколи не набридне осінь.
А ще знайшов один цікавий факт. Виявляться що, людський організм здатен витримати в сухому повітрі температура +71°С впродовж однієї години, а температуру +82 °С – впродовж 49 хвилин, 104 °С – всього 26 хв. Цікаво, яке повітря в пеклі?
Це була нічна свідомість моїх тарганів з голови, це був Провінційний Растаман. І пам'ятайте: гарні звички продовжують життя, а погані роблять його приємним!
3

Коментарі

114.03.13, 09:58

Ден Браун - це автор "коду Да Вінчі" ? якщо так то я теж його прихильник !
бестселлер замутять ! і пару небестселлерів
в пеклі дихати сіркою не суттєво якої температури
останнє речення остаточно загнало в кут мук вибору !
Хорошого дня !

    215.03.13, 18:21Відповідь на 1 від Эгоист*10

    Так! Автор "Коду Да Вінчі" Ден Браун
    Ну якщо є вибір, то це добре!
    Дякую! Вам також, але вже вечора

      315.03.13, 18:25Відповідь на 2 від Воїн світла

      Так! Автор "Коду Да Вінчі" Ден Браун
      Ну якщо є вибір, то це добре!
      Дякую! Вам також, але вже вечора
      Спасибі !
      Сьогодні вибору не багато . робота в прольоті часу багато , так що погані звички в дії
      Доброго вечора !