Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

R_

R_

R_

R_

R_

R_

...

  • 08.01.18, 22:11

R_

R_

.!.

  • 06.01.18, 18:06
В Древней Греции были свои стандарты мужской красоты. На дошедших до нас скульптурах, фресках и вазах прекрасные атлеты, герои и боги изображены молодыми, худыми, без растительности на теле и с маленькими гениталиями, в то время как сатиры, варвары и уродливые старики изображались с более внушительными достоинствами. Большой половой член считался вульгарным и малопривлекательным.

R_

R_

R_

R_

R_

R_

=))

  • 03.01.18, 21:56

R_

R_

R_

R_

що станеться із жінкою без інтиму

  • 17.11.17, 08:06
Низька самооцінка
Трапляється, що навіть у заміжніх із цим проблеми: нібито й приваблива, і регулярно займатися цим ніхто не заважає. Якщо ви добровільно говорите "ні" задоволенню, то потім не дивуйтеся, звідки у вас виникають комплекси, чому не задовольняє відображення у дзеркалі і навіщо вас так часто запитують: "що сталося?". Науково доведено, що під час статевого акту жінка відчуває себе по-справжньому щасливою.

Проблеми зі шкірою
Придивіться до самотніх уважніше. Вони дуже часто використовують тональний крем, аби приховати недоліки на обличчі. Все тому, що секс стимулює виділення природного колагену, і як результат – виглядаєте молодше, зникають навіть мімічні зморшки.

Депресія

Припиніть себе переконувати, що розлючені без причини: настрій безпосередньо пов'язаний із близькістю, а якщо її немає, організм не виробляє серотонін (гормони радості), почуваєтеся напружено і постійно підвищуєте голос.

Зниження імунітету
Фізіологи в один голос стверджують: займатися сексом треба не менше двох разів на тиждень і тоді ймовірність захворювань (особливо сезонних) зменшиться на 30%. Імунітет буде більш стійким до вірусів, тому про ГРВІ та грип можете забути.

R_

R_

...

  • 10.11.17, 22:37