Вид:
короткий
повний

Спогади

Із старого щоденника

  • 06.03.08, 12:39
С.Крижанівський "Тепер не маю сумніву - це та: Омрієна, єдина, довгождана, Судьбою суджена чи Богом дана, Моя зірниця і моя мета. Мені - твоя любов і доброта, Терпіння, розуміння і чекання, Моя достойна і моя остання, Моя довічна мрія золота".

Із старого щоденника

  • 03.03.08, 11:24
І.Франко "Не минай з погордою І не смійсь, дитя! Може, в тім осміяннім Суть твого життя. Може в тім знаваженням, Твого щастя карб, Може, в тім погордженнім, Є любові скарб. Може, сміх твій нинішній, Срібний та дзвінкий, Стане в твоїй памяті За докір гіркий."

Из Библии

  • 28.02.08, 09:27
"...Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла, не радуется неправде, а сорадуется истине; все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит. Любовь никогда не перестает..." (Библия. Новый Завет. І-е Послание к коринфянам.13.4-8)
[Приєднане голосування]

Із старого щоденника

  • 28.02.08, 08:53
"Любовь не есть простая эпизода в нашей жизни, - читал Ивлев. - Разум наш противоречит сердцу и не убеждает оного. - Женщины никогда не бывают так сильны, как когда они вооружаются слабостью. - Женщину мы обожаем за то, что она владычинствует над нашей мечтой идеальной.- Тщеславие выбирает, истинная любовь не выбирает.- Женщина прекрасная должна занимать вторую ступень: первая принадлежит женщине милой. Она то делается владычицей нашего сердца: прежде нежели мы отдадим о ней отчет сами...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Із старого щоденника

  • 28.02.08, 08:47
"Любовь, - писал он в своей записной книжке, - это или остаток чего-то вырождающегося, бывшего когда-то громадным, или же часть того, что в будущем разовьется в нечто громадное, в настоящем же оно не удовлетворяет, дает гораздо меньше чем ждешь..."(Бунин И. А. "Поэзия и проза")
[Приєднане голосування]

Із старого щоденника

  • 28.02.08, 08:37
"...Раз у твоей девушки все обыкновенное, раз она для тебя не самая красивая, не самая лучшая, то какая же это любовь...Это, выходит, только блажь у тебя..." ( Померанцев В. "Судья")
[Приєднане голосування]

Із старого щоденника

  • 26.02.08, 10:58
Надворі показалось сонечко і захотілось весни і літа. І ось під такий настрій ще один вірш незнайомого поета:"Трава, яка трава!Я упаду в траву,Щоб серцем до землі,Полинуть в тишу.І все в мені,Клітини найдрібніші,Підтвердять суть просту, -Що я - живу!Як спринтер стрічку перерву,З розгону опинюсь в обіймах тиші.Печаль моя,Немов сніги торішні,Зійде, щоби явить мене живу.Мій друже киньмо геть усі турботи,Дозріла гречка, парує мед у сотах,Дзвенить повітря, наче тятива.Повільна ця...

Читати далі...

Із старого щоденника...

  • 22.02.08, 11:40
Коли маю час перекидаю свій потертий щоденник із юності. Ось знайшов декілька любимих віршів. Один із них перед вами. Автора правда не знаю. Може кому відомий - підкажіть. То як же, То як же це сталось? Боляче згадувать, Навіщо це згадувать. То як же це сталось? Ми - і не разом? Взяти відкинути Біль і образу. З усіх недомовок, Лиш правду прийнявши. Вже осінь на дворі, А осінню завше Темнішають лінії, Далі ясніють. Не вмію, не смію, Тобі заперечить, тобі...

Читати далі...

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна