хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Римляне! Давайте что-то решать!

Друзья! Римляне! Не узнаю наше сообщество - заходишь сюда как на форум "друзей России", где главная цель - обгадить Украину и украинцев без намека на конструктив, из 10 постов 9 выражают яркое стремление просто покакать. Какая нынешняя власть хреновая - и так знаем. Может, лучше обсуждать - что делать и как то, к чему мы должны стремиться, должно выглядеть? Давайте решим:

13%, 5 голосів

16%, 6 голосів

11%, 4 голоси

61%, 23 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
17

Коментарі

Гість: Облом

16.01.09, 12:44

Странные вы люди. А где россияне гадить будут? Вы о них подумали, фашисты!

    26.01.09, 12:48Відповідь на 1 від Гість: Облом

    Странные вы люди. А где россияне гадить будут? Вы о них подумали, фашисты! вот и начался конструктив....

      36.01.09, 12:59

      Нужно начинать с разбора ошибок. Если строить дом на болоте, то такой дом долго не простоит. Не обсуждать, а самому нужно меняться!

        Гість: Х--м--а--р--а

        46.01.09, 13:09

        Тю... У вас же так зважди було... Росію називають "трєтім рімам", ви "чєтвьортий"... Із натяком чи то на "нових рускіх", чи то на ще якусь фігню. Як ви можете змінти контекст співтовариства (у даному разі - обсирання України), якщо його було для цього і створено?

          56.01.09, 13:12Відповідь на 4 від Гість: Х--м--а--р--а

          Тю... У вас же так зважди було... Росію називають "трєтім рімам", ви "чєтвьортий"... Із натяком чи то на "нових рускіх", чи то на ще якусь фігню. Як ви можете змінти контекст співтовариства (у даному разі - обсирання України), якщо його було для цього і створено?ну це ви дарма. До будь-якої ідеї "линуть" люди випадкові. У цьому випадку дехто плутає критику влади з метою конструктивних змін з вульгарним "обсєраловом". Це слід трохи все ж таки розрізняти

            Гість: Х--м--а--р--а

            66.01.09, 13:14Відповідь на 5 від Нарвасадата

            Тю... У вас же так зважди було... Росію називають "трєтім рімам", ви "чєтвьортий"... Із натяком чи то на "нових рускіх", чи то на ще якусь фігню. Як ви можете змінти контекст співтовариства (у даному разі - обсирання України), якщо його було для цього і створено?ну це ви дарма. До будь-якої ідеї "линуть" люди випадкові. У цьому випадку дехто плутає критику влади з метою конструктивних змін з вульгарним "обсєраловом". Це слід трохи все ж таки розрізнятиТа владу ми критикуємо всюди й повсякчас. Наше спів-во "Ми любимо тебе, Україно!" також цим не гребує. Одначе якщо придивитися пильніше до контесту постів із вашого "Ріма" (попередньо відкинувши критику владців і влади як такої), що матимемо? Голий стьоб із мови, культури, традицій і, звісно ж, національних героїв.

              76.01.09, 13:21Відповідь на 6 від Гість: Х--м--а--р--а

              Та владу ми критикуємо всюди й повсякчас. Наше спів-во "Ми любимо тебе, Україно!" також цим не гребує. Одначе якщо придивитися пильніше до контесту постів із вашого "Ріма" (попередньо відкинувши критику владців і влади як такої), що матимемо? Голий стьоб із мови, культури, традицій і, звісно ж, національних героїв.
              Не хочу критикувати будь-які співтовариства, як й не буду хвалити своє, скажу лише - тут є люди, з якими мені особисто подобається спілкуватися, є в тому числі й такі, з якими не дуже - так я з ними просто не спілкуюся, не бачу жодних проблем. Як казав сатирик: "Запах чем хорош? Не нравится - отойди"

                Гість: Х--м--а--р--а

                86.01.09, 13:22Відповідь на 7 від Нарвасадата

                Маєш, у приниці, рацію...

                  96.01.09, 13:26Відповідь на 3 від Нишаня

                  Нужно начинать с разбора ошибок. Если строить дом на болоте, то такой дом долго не простоит. Не обсуждать, а самому нужно меняться!Круто сказано. Будем меняться? Кто там в генетических мутациях шурупает, че жрать-то надобноть? Объявляем конкурс среди римлян-трансформеров на самый большой горб и самую длинную третью ногу! Приз - вторая голова

                    анонім

                    106.01.09, 13:27Відповідь на 6 від Гість: Х--м--а--р--а

                    давай что ли я тебе про вас любимых и ущербных раскажу - у вас с токарем что не пост так русские фууу, русский язык - язык дикарей и людоедов, кто не украинец - тот фууу...

                    так что не надо ля-ля, чистите своё сообщество от гавна и не будет к вам притензий.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна