хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

3 березня. Ідеальна жінка

Чоловік сидів у чайній крамничці, коли до нього підійшов сусід.
-Я одружуюся,-сказав він другові,-і тому дуже схвильований. А ти ніколи не думав одружитися?
Чоловік відповів:
-Авжеж, думав. Коли був молодий, то дуже хотів одружитися. І я вирушив у подорож, щоб знайти її. В одному місті зустрів вродливу жінку, зграбну, ввічливу і духовну, та вона не знала життя. І тоді я вирушив далі, у інше місто. Там я зустрів жінку, що була і глибоко духовна, і компанійська, і прекрасна з усякого погляду, але спілкуватися нам було важко. Врешті-решт пішов я далі, і після довгих поневірянь знайшов ту, про яку мріяв. Вона була глибоко духовна, сповнена грації, прекрасна з будь-якого погляду і променилася спокоєм. Я вирішив, що знайшов ідеальну жінку.
Тоді приятель спитав його:
-То чому ж ти з нею не одружився?
-Гай-гай,-відказав чоловік, похитуючи головою.-Вона також шукала ідеального чоловіка.

Любити-це значить приймати "іншого" з його способом життя, багатогранністю особистости, негативними рисами, а не шукати втілення нерозумної мрії. Досконалий чоловік той, що не шукає ідеальної жінки.
(с)
5

Коментарі

13.03.16, 10:48

Я не вірю в духовність,тим більш глибоку.Чи можно ії побачити,чи перевірити ії існування,чи знають люди що це взагалі таке?Це більш схоже на монаха,який перебуває в медетативному стані,тай то не завжди,бо він людина й у нього існують людськи потреби.