хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Плагіат від двох політиків і одного професора

Як пишеться історія "великого народу", книга-кандидат на Державну премію? Трохи нехлюйства і десятки чужих ілюстрацій. У наукових редакторах - дівчина-верстальниця. А на дзвінок до видавництва щодо чужих ілюстрацій відповідають: "Які у вас можуть бути претензії? Хіба ми влізли до вашого помешкання й щось із нього вкрали?"

повністю

9

Коментарі

112.03.11, 15:51

Нічого собі, сподобалось....
дякую за інформацію...

    212.03.11, 15:56Відповідь на 1 від ПИВОМАН

    Якби тільки людям розказати про ті книги, що пишуть на премії, гранти... Відмивання коштів...

      312.03.11, 16:06Відповідь на 2 від Mamay_

      Років з 12 тому стикнувся з таким плагіатом, що ми з колегою судились з автором і виграли. Річ в тому, що воно вкрало і навіть до моєї граматичної помилки при верстці книги, скопіював книгу мого колеги, і ні словом не вказав його, так ще й і фото скановані, здалося, що тільки обкладинку змінили і все....
      А воно взагалі, до тої галузі мав відношення таке, як верблюд до Антарктиди, хіба, що є споживачем її продукції...

        412.03.11, 16:30Відповідь на 3 від ПИВОМАН

          513.03.11, 08:26

          "Які у вас можуть бути претензії? Хіба ми влізли до вашого помешкання й щось із нього вкрали?" -"Чиста" рейдерська відповідь. Є гарна ідея для найковців - написати дисертацію на тему "Основи рейдерства в Україні" та вплив сучасного цинізму політиків від бізнесу та криміналу на покращання життя рейдерів вже сьогодні". Може хтось нарешті скористується науковими дослідженнями і зможе переплюнути Ахметова талантом збільшувати свої капітали на 3 млрд. доларів за рік.