хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

***

Гуд бай, Уесесерія? Аве, Україно? Те, що вирувало тоді на вулицях Києва, вже не було НАТОВПОМ. Це була НАЦІЯ, в середині якої відбувались фантастично швидкі процеси САМООРГАНІЗАЦІЇ. Перехід від стихійного самоврядування Майдану до творення РЕВОЛЮЦІЙНИХ ОРГАНІВ ВЛАДИ міг відбутись впродовж лічених днів, якщо не годин. І тодішнім «помаранчевим» лідерам (на генетичному рівні спорідненим із совковою системою, від початку і до кінця породженим цією системою, і зацікавленим не в її демонтажі, а лише у зміні своєї особистої ролі в межах системи) довелося докласти чималих зусиль, щоб зупинити в зародку цей процес, і загнати енергію народної революції у ту саму іржаву пастку «легітимності».

10

Коментарі

121.01.11, 22:22

Цікаво, хтось такий текст осилить?

    221.01.11, 22:23Відповідь на 1 від Воїн світла

    Так!

      322.01.11, 08:43

      осилив так я давно це кажу, юридично у нас калапс, зараз нема ні однієї держустанови, що має законну підставу вважати себе легітимною.

        422.01.11, 11:35Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        Чому?

          522.01.11, 11:46Відповідь на 4 від Mamay_

          просто відбулася ланцюгова реакція, дуже довго і багато пояснювати спираючись на статті законів, кратко - порушив один закон, та винесши рішення, або вчинити певний правочин, який завідомо не буде законним (таке як формування більшості тушками), звідци все, що робитиме ВР буде не легітимним, то б то не законнім, звідци формування КабМину - теж не легитимне, обрали президента за однією конституцією, з одними повноваженнями, змінилася конституція, все перевибори, зміна ладу, зміна повноважень. так далі до низу ....

            622.01.11, 11:50Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            Тобто, банальна узурпація?
            Попяснювати посилаючись на закони довго То виходить, що ми насітільки темні...що)))

              722.01.11, 12:56Відповідь на 6 від Mamay_

              ні, не темні, просто потрібно розписати усе в блозі, бо в кометі мало місця, та й на цю тему вже багато говорилося.
              так, банальна узурпація влади, це видно не озброєним оком.

              також мало людей цікавляться юриспруденцією, це так би мовити суто професійно, я вважаю інакше, усіляки посадові особи грають на необізнанності громодян, та ті ж даїшники, можна з них почати. також довго описувати, як себе з ними поводити, та й у мене вийшла брошюра на цю тему.

                822.01.11, 20:23Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                Ви маєте справу з юриспроденцією?
                Мені як пересічному українцю не до душі ритися у цьому пеклі законів))) Хоча особиста практика показує, що треба вчити і розбиратися. Те саме для прикладу дояри з ДАЇЇЇЇ)))

                  922.01.11, 21:40Відповідь на 8 від Mamay_

                  я юрист із під палки, економіст за освітою, попав у торбу, засів за закони, 5 років самоосвіти, практика у судах по цивільним, адмін. справам. бувало програвав бій, але вігравав війну, у мене були хороші вчителя, посилав у ВР у Комітет по судоустрою свої пропозиції до законів, отримав лист подяки. надавав заяви до депутатів ВР та вони по моїм заявам надавали депутатськи запити до генпрокуратури, багато було работи, мені легше вам скинути свої роботи в електронному вигляді, ніж розжовувати, це краще очно робити

                    1022.01.11, 21:46Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    Ось так, виявляється, які люди в друзях ай.юей Молодець.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна