Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

3 центи

Добре живуть не ті, хто багато працює, а ті хто продає і контролює фінансові потоки і ринки збуту. Раніше під працею розуміли роботу людини на Землі, що давала додатковий продукт у вигляді їжі або речей, надлишок яких розглядався як товар.
***
Друкування 100 доларової купюри коштує 3 центи. Фактично за 3 центи в Україні можна купити тону пшениці. Ця фантастична різниця між затратами і можливостями і створюють віртуальне багатство. Тому “фабрики снів” Голівуд і Мосфільм стараються зі всіх своїх сил Боготворне, справжнє, замінити солодкими казочками про особливий і видатний статус американського або московського. Насправді перші панують, бо день і ніч друкують, а другі - бо день і ніч помпують. Але і перше, і друге до продуктивної праці не має ніякого відношення.

Коли більшість населення зрозуміє, що долар – це найбільша у світі фінансова піраміда, яка може в будь-який момент луснути, а Москва – найбільший на світі паразит, що тупо і безоглядно нищить природне і Боготворне, тоді речі будуть названі своїми іменами, а дута велич – не більше, як дрібне шахрайство, причепурене і загримоване під прогрес і демократію.

С. Русин
9

Коментарі

125.11.09, 19:03

    226.11.09, 17:29

    Мне кажется, будто я подобен живой планете и тоже заключен в круг идей. Но я представляю собой не только то, что я желаю, о чем думаю, что решаю. А и то, чего я не люблю, чего я не желаю. Я был создан раньше своего рождения. Я не мог себя выбрать. Поэтому я должен воспользоваться тем, что попало мне в руки.

      32.12.09, 08:10

      Причому тут тільки Москва? Вони самі по собі крутяться і люди там нормальні. Це влада всюди не дуже. Якщо про нас судити по нашій владі, то ми ідіоти які ніколи не працюють, а тільки бухаємо. Але це ж не так. Так і в Росії, люди хороші, працюють багато, а влада в них ідіотська. А долар, то дійсно найбільша авантюра у світі.

        42.12.09, 11:31

        Теж не зрозуміла, при чому тут Москва.. А про долар цілком згодна.

          52.12.09, 17:58Відповідь на 3 від Nanetta

          Там чітко написано

            62.12.09, 17:59Відповідь на 4 від _*AnnaBelle*_

              Гість: Phoenix 28

              72.12.09, 22:42

              Москва, .....
              А Мехико, а Каир, Токио, Пекин, Дели, Нью-Йорк, ....
              Все народы поражены долларовой системой. Она и есть причиной практически всех людских бед.