хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

скупченням усілякого незатребуваного непотрібу

Про історію з поліцією докладніше. Ситуація була два дні тому, настрій зіпсовано до сих пір.У вівторок екіпаж поліції 0314 на автомобілі з дн 2892, близько восьмої вечора на стоянці Новусу, що по на трасі на Бровари, побачили як я увімкнула габарити та не докрутила, не увімкнула ближнє світло. Вони не зупинили мене тут таки на стоянці новусу, хоча я їхала прямо на них з дальнього кінця стоянки, ні це було б дуже просто. Вони дали від'їхати метрів 300-400, та стали притискати до обочини. Ліс, темно, холодно. Я зупинилась, поліцаї сказали, що я їду з вимкненим світлом від Новусу, я вибачилась, сказала, що вечір, втомилась, що камікадзе. Сама реально злякалась. Попросила обмежитись попередженням та роз'яснювальною роботою. На що мені з величезним задоволенням поліцаєм було сказано "Да, ми можем папередження, но не хочим". Я вирішила не псувати собі нерви ще не дуже вірячі в абсурд ситуації, передала на їх вимогу документи. Сижу в машині 5-10-15 хвилин. Постанови нема. Вийшла з машини і бачу що пацанчики фотографують мої документи.Я розказала їм про ЗУ "Про захист персональних даних". Далі було багато чого неприємного. На трасі мені довелося стояти майже годину. Пацанчики упивалися владою, на трасі у 200 метрах стояли повії з якими я дуже часто бачу поліцаїв, що мило з ними п'ють каву біля кавокіоску, тут же поряд велася не санкціонована торгівля дизпаливом і камінням, але пацанчиків цікавила тільки я. Та фіг з тими 450 гривнами, але те як ці упирі упивалися владою, мені нагадало "конных матросов" 1917р. . Далі я попросила пояснити мені права та пояснити зазначені у постанові новели, то у відповідь я отримала :"Я шо вам кодекс наизусть должен знать?". Тепер про продовження історії, наступного ранку в 7 30 я на заправці Шел, що по трасі на Київ бачу знайому машинку 0314 на автомобілі з дн 2892. Пацанчики відпочивали. Я була на заправці хвилин 15-20, весь цей час вони курили бамбук, скільки до того вони там сиділи, не знаю. У цей час у 10 метрах від них неслися обочечники, але пацанчікам було по фіг. Думаю, вони придумували собі новий фан. Тепер про старих гаішників. Гаішники знали Кодекс, як Біблію, за 12 років водійського досвіду на мене було складено два протоколи. Один я відбила у суді, другій я зачепила машину і сама 45 хвилин бігала шукала власника, і суд присудив мені усне попередження! Усне попередження! Давайте будем чесними коли треба регулювати рух, то викликають старих даїшників, а не пацанчиків на тойотах. І останнє, мене обурив не штраф, а поведінка пацанчиків. Якщо раніше я сприймала поліцейських як декоративну, але симпатичну іграшку, то тепер я вважаю її скупченням усілякого незатребуваного непотрібу, що буде свою ущербність компенсувати за рахунок влади, що отримав. Влада в руках малограмотних, молоосвічених, без життевого досвіду людей, це бомба повільної дії. І в нашій історіі це вже було.
1

Коментарі

126.11.15, 14:10

О, так, коли була в столиці зіштовхнулася з поліцаями, - мерзенні створіння... Я ж з ментівського міста, але в нас менти хоч більш-менш нормальні люди у нормальних ситуаціях, але поліцаї, то блів владолюбні, самовпевнені створіння, я навіть не знаю де їх таких збирають... Що до Харківських не знаю - не стикалася, але столичні... Хм-м-м... Я розчарована...

    226.11.15, 14:45Відповідь на 1 від Опівнічна

    Їх відразу охрестили проектом окозамилюванням для америкосів. КАртинку реформ бачили? Давайте кредити. А те, що зміст рехформи наповнений лайном, то вигрібають пересічні бідолаги.