хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Лист до недолугих патріотів

ЛИСТ ДО НЕДОЛУГИХ ПАТРІОТІВ
Що це за війна, хто її почав, кому вона вигідна і до чого вона може привести? Ви впевнені, що маєте правильні відповіді?

Ваші аргументи я знаю ... мовляв Батьківщину треба захищати, вони - вороги забрали наш Крим, тепер хочуть відібрати наш Донецьк і Луганськ, а потім всю нашу Україну загарбати. Путін фашист і т.д.

1). А хто сказав що їх земля - це ваша територія? Ваші бандити - олігархи? А де документи, що підтверджують ваше (або їх) право власності на цю землю? Може у вас також є нерухоме майно у Криму як у них - на мільйони доларів, яке забрали? Чи не зрозуміло, що ця АТО - це війна між олігархами за владу, війна за гроші-капітали, плюс геополітичні інтереси монополій США ?

2). На підставі яких законів можна змусити людей жити в державі, де панують право сили і долара, судді торгують законом, а закони нагадують злодійські поняття? Хіба вони - Донецькі прийшли зі зброєю в руках окупувати Київ і Львів? Хіба не ви перші до них прийшли з артилерією і танками - їх вбивати?

3). Хіба Росія мала чекати, коли американський флот зайде в Крим - до союзника? Чи кримчани повинні були запитувати дозвіл ВР на референдум?
Хіба в конституції написано, що владу в Україні можна захопити за допомогою гвинтівок Пашинського та Турчинова? А фальсифікувати вибори при "демократичній владі" теж законно?

4). Як можна назвати президентом олігарха, який привласнив мільярд народної власності, (яку ви - народ мали право приватизувати). А чи можна вважати законною його нову-стару Раду клоунів - законодавців без юридичної освіти? А ви - українські генерали - чи ви не повинні подумати чи є законною ця влада, перш ніж виконувати злочинні накази маніяків? Чи ви ніби безмозглі роботи готові служити будь-кому хто захопить владу?

4.1. А хто ставив підпис за таку конституцію - хто запитував громадян чи можна обирати депутатів за їх шахрайськими законами? Чому дозволяєте олігархам робити вас неосвіченими рабами - погоджуєтеся "голосувати" хрестиками замість підпису? А що Ви - більшість розумієте в законах? Чи хтось з вас має вдома конституцію - чи розуміє. що там написано?

4.2. А що розуміють в юриспруденції ці нові "политические деятели" Верховної Ради включно з гопниками Львівського мера Садового, дитиною Парасюком, писаками Соболєвим і Найомом, скандальною Чорновіл та пастором ПС, у якого на ФБ-сторінці сам Ісус з єврейським символом? Чи обовязково треба мати освіту доктора, щоб поставити їм діагноз тільки за те, що вони погодились виконувати роль законодавців ?

5). Люди мають знати правду і розуміти, що АТО розпочали не на благо України, а в інтересах влади олігархів певної орієнтації, що її продовження прямо загрожує втраті незалежності України - руйнує націю і державу. Тому будь-яка підтримка війни, збір коштів на її фінансування - спрямовані на прискорення цього процесу. Війна - це страшний злочин. 
_________________________________________________
Не треба бути великим стратегом щоб здогадатися про подальший розвиток війни: територію України будуть різати шматок за шматком - поки режим не завалиться. Якщо ж НАТО ризикне надати йому пряму збройну підтримку, то це буде авантюрний виклик ядернiй Росії, що неминуче призведе до світової. Такий хворий на голову патріотизм - це біда України. 
------------------------------------------------------------------------------
Обдурені наївні патріоти ... в братовбивчій війні християни вбивають християн ніби за наказом диявола. За які ідеї ? Якесь суцільне людське божевілля.
Ще мене вразило, що в Різдвяному посланні глави УГКЦ пана Шевчука не знайшлося кілька слів, які засуджують війну. Немає там нічого божого і святого. Звершилося: 
навіть служителів церкви слуги Ірода перетворили на партійну організацію, яка не стоїть на сторожі інтересів народу, а підтримує злочинну систему.

0

Коментарі

13.02.15, 10:50