хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Саме так! Яєчна відповідь!

Українці не ходили на польську етнічну землю вбивати поляків. А поляки йшли на чужу землю і вбивали корінних жителів. Якщо ж взяти документи ООН про право на територію, про етноцид і геноцид, то треба розібратися, хто той геноцид чинив – поляків вбито близько 12 тисяч, а українців – біля 19 тисяч. Хто над ким робив геноцид? А щодо Холмщини, то тут був етноцид – це вважається жорсткішим, ніж геноцид, це заміна етнічного обличчя.

Ви питали, чому такий ґвалт піднятий довкола цієї трагедії? Щоб залишити в тіні холмську проблему, щоб мешканці Холмщини не добивалися перед усім світом, що над ними вчинено етноцид із ознаками геноциду. Там було зроблене все, щоб очистити територію від українців.

***

Семашків і інші дослідники твердять, що винищене було корінне польське населення на Волині. А хтось розібрався, скільки вбитих народилося на Волині? А їх було меншість і це насправді були приїжджі. Поляки мовчать про те, що через Буг на Ковель йшли озброєні загони Армії крайової з Варшави для проголошення незалежності Польщі під Ковелем. Звичайно, що вони гинули. І вважати їх убитими волинянами, репетувати про їхній геноцид нема підстав.

Повністю

4

Коментарі

анонім

116.07.13, 06:46

Війна жорстока річь -- в ній гинуть не тільки вояки. Тому завжди треба розбиратися в усіх обставинах. Вбивство мирних людей не прикрашає жодну армію. Але і звинувачувати в військових злочинах, не враховуючи обставин, теж неправильно. А тим паче, несправедливо усе валити лише на одну сторону. Тут у поляків наповну проявився, раніше трохи притумлений, але притаманний їм шовінізм по відношенню до нас.

    216.07.13, 07:18

      316.07.13, 09:48

      Ех немає у нас справді української влади.А то би відповіли на весь світ,яка то є правда.А ще тих продажних 149 паршивих овець з парламенту чужим імперським країнам підспівують,падлюки.