Про співтовариство

Події які пов'язані з датою "28"
Вид:
короткий
повний

Гурт "28"

Безкоштовні курси української мови

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЗАПРОШУЮТЬ НА НАВЧАННЯ

Команда волонтерів проекту "Безкоштовні курси української мови" запрошує на навчання у новому сезоні.
На сьогодні запис на курси відкрито в 11 містах України.

Відповіді на найактуальніші запитання про Ukrainians

Відповіді на найактуальніші запитання, які було поставлено мені особисто та на офіційних сторінках "Ukrainians" протягом 24 годин після запуску описала максимально змістовно в цьому записі:

1. Чому доступна лише реєстрація профайлу, а всі інші кнопки не працюють?

Повноцінна реалізація проекту - 4 місяці. Протягом зазначеного періоду плануємо поступово презентувати для Вас частини функціоналу української соціально мережі. Очікуйте наступний функціонал “Друзі” та “Новини” після досягнення 100 000 зареєстрованих користувачів.

2. Чому в українській соціальній мережі можна зареєструватись через ВК?

Функція реєстрації можлива через перенесення основних персональних даних з соціальних мереж ФБ та ВК для того, щоб спростити користувачам процес заповнення профілю та в майбутньому пришвидшити можливість пошуку друзів, з якими Ви спілкувались. Доступна можливість реєстрації через соціальні мережі ФБ та ВК, або ж через підтвердження нового профілю через електронну скриньку.

3. Навіщо для запуску наступного функціоналу необхідно, щоб на сайті було зареєстровано 100 000 чоловік?

Успіх “Ukrainians” напряму залежить від Вас та Вашої активності. Саме тому нам потрібна Ваша допомога на кожному з етапів розвитку. Не очікуйте чуда в перший же день від нас - допоможіть його зробити разом. Заходьте, реєструйтеся, запрошуйте друзів - швидкість реалізації та представлення нового функціоналу у Ваших руках.

4. Куди звертатись, якщо виникають складності з реєстрацією і я маю ідеї та побажання для “Ukrainians”?

Рекомендації щодо розробки “Ukrainians”, резюме та пропозиції відносно співпраці, надсилайте на нашу пошту: [email protected] або залишайте у коментарях

Співзасновниця української соціальної мережі "Ukrainians" - Олександра Струмчинська

Реєстрація в українській соціальній мережі Ukrainians - відкрита за посиланням від 03.06.2017р. www.ukrainians.co


Сергій Притула: Доброго вечора, панове. Пост буде довгий...

Доброго вечора, панове. Пост буде довгий і потребуватиме репосту.
Події у Авдіївці внесли певні корективи у питаннях освоєння тих коштів, які Ви надсилаєте на мої волонтерські рахунки. В принципі, по попередніх запитах нічого не змінилося, просто додалися нові.
Отже…
Сьогодні я зняв з рахунку 414 000 грн і перетворив їх у 15 000$. Попередньо я зазначав, що саме така сума нам потрібна на придбання снайперського комплексу для 36-ї бригади. Проте…
Після того, що почалось у Авдіївці, постала додаткова потреба у тепловізорах. Є такий тепловізор, котрий йменується TMR-50. Я іноді вихваляюсь його придбанням і дуже тим тішусь, бо прилад вартує 11000$ і, у вмілих руках, перетворюється на дуже сильну допомогу на великих ділянках фронту. По багатьох параметрах він перевершує найбільш ходові «тєпліки», які є на озброєнні у наших бійців. Грубо кажучи, це «скальпель». Відповідно і потрапляє він у руки «хірургів», тобто спеців, які використовують його у широкому спектрі опцій. Благо, технічні характеристики дозволяють.
Мої постачальники запропонували придбати 2 таких тепловізори за 10 000$. Не 1 за 11, а 2 за 10-ть!!!
Пройти повз таку пропозицію я не міг. Тому ще вчора зробив передоплату у розмірі 2500$, які були накопичені завдяки: 1500$ дали «білоцерківські куми» (так я називаю тих інкогніто), 600 доларів було попередньо акумульовано на рахунку, 200 доларів дав чоловік у Львові перед концертом «Вар*ятів», 100$ дав чоловік у спортзалі, де я займаюсь, ще 100 я докинув. Взагалі, практика отримання коштів не на рахунок, а «на руки» посеред білого дня – це останнім часом норма. Пару днів тому одна добра пані дала 500грн просто на шкільному подвір’ї, коли сина привіз на уроки.
На днях апарати будуть в мене на руках, я доплачу за них ще 7500$ з тих, що сьогодні прикупив. І постараюсь оперативно передати у розташування двох підрозділів ССО. Заковика в тому, що як мінімум один з них я не можу зараз назвати, щоб не «спалити». Мою сторінку сєпари моніторять не гірше моєї мами. Тому смоли вам в ротяку, гаспиди!
Другий підрозділ скромно належить до ЦСО «Альфа» і з їх роботою ворог вже ознайомлений в повній мірі.
Тепер по снайперах. Я звів спеціаліста із командиром снайперського взводу, який робив запит по 338-му комплексу. Поспілкувались. Після чого у нас з’явилась наступна схема: ми купуємо не один, а два комплекси! Один 338-ий і ще один… еееее…«Barrett»! Думаю, назва говорить сама за себе. По факту орієнтуємось на 20 000$ за два. 338-ий піде морпіхам, «Barrett» - більш досвідченому снайперу з ЦСО.
На цю потребу у мене залишається ще 7500$ з тих, які були придбані сьогодні, + ще 200$, які сьогодні зняв з рахунку, + київські айтішники з Богдана Хмельницького «досипали» 23 000 грн і ще трохи візьму з поповнень на гривневий рахунок. Коротше, по тут нестача 11300$.
Паралельно, позавчора я прикупив 2 квадрокоптери для 92-ї і 93-ї бригад. Самі коптери + тюніг та додаткові батареї потягнули на 70 000грн. З них 10 000 грн дав один чоловік з Вінниці перед концертом ще 1-го січня, я їх не тратив, а 17 000 так само були збережені з попереднього траншу від київських айтішників. Решту «досипали» «вар’яти». Хороший парубок Саша зараз доводить апарати до путя і на наступному тижні ми чекаємо бійців з обох бригад для проходження тижневого курсу підготовки операторів квадрокоптерів.
Відповідно, на всі вищеперелічені потреби і закупи було спрямовано ті кошти, які були відкладені на ремонт двох бусів (швидка для 44-ї бригади, яку ми купили в грудні (бус вже ремонтується рівненськими волонтерами під моє чесне слово по оплаті, після ремонту буде укомплектований медичним обладнанням і переданий в бригаду) і T4 WV для 99-го батальйону забезпечення ССО, який ми придбали ще в листопаді, але тільки зараз МінСоц займається розмитненням), на придбання джипа для окремої розвідроти 93-ї бригади (щоправда ця опція може відпасти, бо є хлопці, які пригнали такий джип, як треба, стоїть тільки питання чи передадуть його в 93-тю, тримаю руку на пульсі) і на 2 комплекти захисту від тепловізорів для тої ж 93-ї, 3-го батальйону.
Отже, що ми маємо зараз:
На гривневому рахунку вільних близько 10 000грн (вже накапали за сьогодні).
Доларовий рахунок – 1 цент! Так-так, 0,01$.
Euro-рахунок – 430Euro. Їх я чіпати не буду, бо ті два комплекти захисту від «тєпліків» коштують 1500 євро і мені треба накопичити саме в цій валюті.
Що треба: 11300$ або приблизно 312 000 грн, щоб закрити питання зі снайперами. +/- 50 000, щоб закрити питання ремонту бусів. І ще 1100Euro щоб закрити питання із комплектами захисту від тепловізорів. По джипу для розвідки написав вище.
Усього: +/- 400 000 грн, залежно від коливань курсу долара. Частково я щось закрию зі своєї кишені, але не зможу багато, бо вже і так добре вклався, плюс у мене на балансі ще реабілітаційний центр для бійців АТО у Тернополі. Наступний великий транш я зможу зробити аж в кінці лютого, коли підуть концерти у «вар*ятів», а хотілося б закрити всі питання в межах 2-х тижнів. Кинув клич між своїми «шоубізнесовими», може хто що підкине. Хоча, там, хто може і так дають.
Я дуже перепрошую за певну сумбурність написаного, останніх кілька діб події розвивались із ненормальною швидкістю. Інформація то додається, то нівелюється, бюджети змінюються, я розриваюся. Починаю займатись питанням Пей-Полу. Бачу, що без цього дійсно буде скрутно. Але на це треба трохи часу. Буду тримати в курсі.
Наразі є ті рахунки, які є.
Я щиро усім дякую за підтримку і допомогу! Від себе і від імені наших хлопців. Від наших незламних героїв! Від нашого щита! Від тих, кому завдячуємо мирним сном і, з думкою про яких, ми маємо лягати спати і прокидатись!
Працюємо, панове! Слава Україні!!!
Гривні
ПриватБанк
Номер картки 5168 7420 6353 7207
Призначення платежу: поповнення картки 5168742063537207 (Притула Сергій Дмитрович).
№ рахунку 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Притула Сергій Дмитрович
ІПН 2975800618
USD
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489527
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank JP MORGAN CHASE BANK NEW YOURK, USA
SWIFT CODE: CHASUS33
Correspondent account 0011000080
EUR
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489444
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany
SWIFT CODE: COBADEFF
Correspondent account acc № 400 8867004 01
IBAN - ua703052990005168742060489444

Сергій Притула - офіційна сторінка

Я сейчас очень зол, поэтому хочу спросить кое о чём.

Смотрю на светлые лица мужчин, погибших на промке, злюсь, и думаю. 

А почему, собственно, вынесли за скобки тему предателей и колаборантов? 
Почему наше самое толерантное в мире суспільство третий год моет мне голову терпимостью, недискриминацией и вообще обходит этот вопрос стороной? Не, я понимаю, это очень по-европейски, и вообще, но.

Напомнить, с чего началась война? Так я напомню. С того, что тупому быдлу захотелось больше денег, и ничего при этом не делать. 
Все внезапно забыли толпы дегенератов, размахивающих российскими флагами. Все забыли охуительные истории бабушек о биндерах, поездах дружбы и инструкциях к валидолу. Все забыли перекошенные лица беззубых алкоголичек, орущих на митингах про то, что они больше не хотят стоять на коленях.

Куски тупого говна, с упорством идиота сажавшие себе на шею подобных себе воров и дебилов, которые дико возмутились от одной мысли, что кому-то это не нравится. 
Да, виновна безусловно Российская Федерация, потому что именно она в течении десятка лет проводила планомерную политику подчинения Украины, сделав ставку на криминальные кланы Донбасса.

И да, мы стыдливо называем войска оккупационными, но где, спрашиваю я вас, юридический статус предателя Родины? Не сепара с оружием в руках, а просто предателя, который плюнул в лицо свего народа и переметнулся работать к оккупантам? 
Ах да, "кушать хочется".

Больше всего меня бесит, когда под бунт черти пытаются подвести какую-то идеологическую базу, типа нелигитимности "государственного переворота" или что-то вроде того. Толпу чмырей, требующих пенсий, зарплат и дотаций, не смогла превратить в пламенных революционеров даже российская пропаганда. Уж больно материал попался стрёмный, даже методичку зачитать не может, пришлось своих завозить.

Так вот, почему сейчас среднестатистический чмырь вполне спокойно может работать в каком-нибудь "управлении культуры дэнэрэ", и при этом кататься по всей стране?

Почему менты, прокуроры и судьи спокойно меняют флаги в кабинетах и сидят дальше?

Почему батюшка, швырявший детей под траки наших бэх, до сих пор спокойно служит в церкви на неоккупированной территории?

В конце концов, почему простой русский солдат Ваня из Пскова должен умирать во имя освобождения народа Драмнбаса, а тётя Маша, работавшая на референдуме в Счастье считателем голосов, спокойно живёт?

Пришло время заняться этим вопросом, потому что бессильная злоба - это глупо. И не надо лить мне в уши про дискриминацию по территориальному признаку. Первые, кто расскажут вам о интеллектуальном уровне сторонника "узкого мира" - это сами дончане и крымчане.

Значит, попробуем занятся, пожалуй, ласкающими корректировками нынешнего уголовного кодекса. Это дело долгое, но забавное.

Вам, сволочам тупым, кажется сейчас, что вроде обошлось. Головы в песочек попрятали, потом вылезли, отряхнулись и дальше жить потихоньку. Не угадали нихера. Каждая капля нашей крови, каждая слеза матери и плач ребёнка вам, сукам, отольётся.

Ждите и дрожите.

Антон Колумбет

«ВЕТЕРАНСЬКИЙ РУХ УКРАЇНИ»

Ветерани, приєднуйтесь! 
Рідні, звертайтесь!

Наша адреса: Київ, проспект Маяковського 29 Пн-Чт 10:00-17:00, Пт 10:00-15:00 Тел.: +38(067)158-11-12 Facebook.com/www.Spilka.Veteraniv.ato [email protected]