Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Територія власності українського народу

Римма Белоцерковская ТЕРИТОРІЯ власності Українського народу .

Відповідно до Конституції України :

- від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією ( ст.13 Конституції України) та статтею 14 Конституції України визначено, що земля є основним національним багатством та встановлені межі повноважень держави здійснювати від імені Українського народу право власника ,охорону землі, відповідно до того ,що земля перебуває під особливою охороною держави.

Конституцією України жодному державному органу визначеному ст.6 Конституції України ні законодавчому ( який має повноваження 85 ст.Конституції України і про повноваження по землі там нічого немає ) ,ні виконавчому , ні судовому щодо Основного Національного багатства України , землі не надано інших повноважень, ніж ОСОБЛИВА ЇЇ ОХОРОНА.

Тому підписанням Закону про продаж землі Президентом України буде фактично змінений конституційний лад , що є узурпацією державної влади і як слідство державною зрадою.

Відповідно до повноважень ВР України є повноваження провести процедуру імпічменту Президента України у разі його державної зради , але до того ,як підпише цей Закон Президент його проголосує ВР України і тому конституційний лад буде змінений і ВР України і Президентом України тому до н ВРУ звертатись про проведення процедури імпічменту Президента України буде не логічно .

Логічно звернутись до ст. 5 Конституції Українив ч.2 , якої “Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами”.

Конституція України не дозволяє продавати землю ні органам державної влади ,ні органам місцевого самоврядування .

Тому кожного разу коли приходить в хвору голову ,якогось чергового українського діяча, або ввести черговий мораторій , або провести референдум з питання не продажу землі то виникає небезпека використати його НАВПАКИ в інтересах олігархів ,як доказ того ,що провели референду і можна вносити зміни про продаж землі в Конституцію.

Відповідно до того ,що за ст.13 та 14 Конституції України земля -є Основним національним багатством та виключною власністю Українського народу , то виконавши Конституцію України і оформивши територіальні громади - жителів села чи добровільного об'єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста ,району в місті з районним поділом у статусі публічного власника на землю території держави України відповідно до ст.80 Конституції України та ст.133 , ст.142 Конституції України ми фактично спасемо Основу держави , землю — наше Основне національне багатство України. Золото-валютний запас держави ,який і нагодує ,і одягне ,і забезпечить прийдешні покоління УКРАЇНЦІВ сповна.

5

Коментарі

16.05.15, 15:01

совершенно верно ....они продают не сове .а наше http://terhromady.info/reformy-i-narod/

    26.05.15, 15:11

    пока все заняты войной , власть переписывают конституцию
    Новая редакция Конституции лишает народ конституционного права

      36.05.15, 16:19Відповідь на 2 від Tatosha

      Нахабство наших "демократів" не має межі.

        46.05.15, 16:31Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Нахабство наших "демократів" не має межі.та вот уже пора им шось отрезать

          56.05.15, 16:40Відповідь на 4 від Tatosha

          Порахувала скільки сплачувати за газ і за електроенергію за квітень - не можу прийти до тями. А що ж ми будемо робити взимку? Де бунт домогосподарок? Де стукіт кастрюль під верховною зрадою?

            66.05.15, 17:31Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Порахувала скільки сплачувати за газ і за електроенергію за квітень - не можу прийти до тями. А що ж ми будемо робити взимку? Де бунт домогосподарок? Де стукіт кастрюль під верховною зрадою?та вот и я удивляюсь ...ждут когда из квартир повыселяют ,а ведь закон уже есть

              76.05.15, 17:33Відповідь на 6 від Tatosha

              Зими чекають. Коли тарифи перевищать доходи. А субсидія - це блеф.

                86.05.15, 18:23Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Зими чекають. Коли тарифи перевищать доходи. А субсидія - це блеф.http://blog.i.ua/user/3411136/1669267/

                  96.05.15, 18:23Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                  Зими чекають. Коли тарифи перевищать доходи. А субсидія - це блеф.я про законы не шучу .они упростили процедуру ,что бы дети не мешали выселять людей в бараки

                    106.05.15, 18:49Відповідь на 9 від Tatosha

                    І я не шуткую. Уних все йде за планом 2005 року. Продати Україну без населення.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна