хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Маневрування на межі сна та реальності.

Вже другу ніч вдається бачити "сни на замовлення".

Це такі сни, в яких я бачу те, про що б насправді зараз хотів би дізнатись в реальному житті.

Вчора сон був коротенький, і в ньому я розробляв концепцію нового дизайну для сайта Клуба.

Вийшло щось настільки прикольне, що ніхто не став перевіряти макет на наявність помилок, а відразу запустили на друк та в використання. Здається, помилок там всеж не було (-:

А сьогодні мені снились люди. Багато-багато людей. Половина з них були знайомими, інших - бачив вперше...

Ми зібрались на нічному семінарі, щоб обговорити помилки в діях кожного з команди (ну, тобто те, що більшу частину з присутніх я бачив вперше, не заважало нам бути єдиною командою з якоюсь спільною метою - сподобалось і запам'яталось)

Пам'ятаю, як сидів поруч із одним з керівників, і ми дружньо обговорювали якісь важливі справи, в такому манері, наче плакались один одному про те, що керування організацією практично неможливо - кожен робить що йому заманеться, і ніхто не розуміє суті... що це мабуть наша втрата контролю, і час вже зупинити цей безлад та занепад. Але ж це можливо тільки за умов, що розраховувати прийдеться лише на себе, та на пару найближчих друзів, а довіряти автоматичне керування натовпу - найшвидший шлях до розвалу будь яких, навіть найкращих починань.

І ще скаржились друг другу, що пунктуальності ніякої нема... (Ох, у мене самого це зараз питання гостре - бо останнім часом постійно запізнююсь повсюди... хоч на 5-10 хвилин, але запізнююсь...) Добре, що це питання обговорили уві сні - тепер знаю, як позбутись проблеми із хронічними запізненнями (-:

І ще надали друг другу пару цікавих ідей, чим та як зараз можна займатись із користю... а потім і розпочався сам семінар... який через затримення при зборах та очикуванні запізнившихся, майже відразу перейшов в обідню перерву

Найцікавіші події розпочались під час обідньої перерви, коли всі повиходили на вулицю дивитись на зоряне небо (нагадую, що це був нічний семінар, зібраний прямо посеред ночі). А активна група почала мозковий штурм для тих, кому не байдужа доля команди (-:

Ось вже в цій напів-грі, напів-серйозній справі я відірвався на повну! Зірвав джекпот! Отримав все найкраще від ситуації (подробиці розповідати не стану, бо хоч то і було уві сні, але тепер це є моєю приватною комерційною таємницею)... і триумфально прокинувся 

Такі цікавенькі сни сняться. Коли хочеться 


Рейтинг блогов 


11

Коментарі

Гість: Катька Чехова

12.02.09, 00:58

классно те

    22.02.09, 01:01Відповідь на 1 від Гість: Катька Чехова

    це доступно кожному (=

      Гість: DrMorze

      32.02.09, 08:21

      название сайта поменяй в панели управления. а то в браузере пишет "Персональный сайт".

      Успехов тебе в начинаниях.

        Гість: Катька Чехова

        42.02.09, 13:29Відповідь на 2 від Ханік

        це доступно кожному (=а мну знает а за цветуёчек спасибки

          52.02.09, 17:28Відповідь на 4 від Гість: Катька Чехова

          до речі, ти дивилась фільм "waking life"?

            Гість: nice_lad

            65.02.09, 11:06

            мені приснився сон... ну той, що я пам'ятаю . Так от : на Євробаченні від України, якась білява дівчина і в нас 10 місце(це все,що я пам'ятаю з того сну) . Хм...будемо сподіватись, що цього не станеться .

              75.02.09, 12:34Відповідь на 6 від Гість: nice_lad

              хех... сьогодні мені наснився сон, в одному з фрагментів якого я завітав до своїх приятелів, у яких проводив свій "Клуб Бізнес-Кіно".. і побачив, що на тому столі, де раніше був проектор, зараз навалена ціла купа іншої електроніки, а проектора нема... Я ще здивувався, подумав "як це так? як же вони тепер дивитимуться відео?"...

              а прямо вранці мені повідомили, що проектора там і дійсно більше нема...
              ось таке співпадіння...