Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Русскую литературу создали украинцы, евреи и негр

Возможно, в этом и заключается её привлекательность. Украинцы в наибольшей степени могут гордиться своим интеллектуальным проектом «русская литература». Если посмотреть на произведения русских классиков, например, Толстого (отлучённого, кстати, Московской Церковью), можно обнаружить целые абзацы, если не страницы, написанные на французском языке.

Я сам себе задаю вопрос: «Почему же классик русской литературы не пишет полностью свои тексты на русском языке?» Логическим получается и ответ: да потому, что Толстому просто не хватало языковых средств современной ему русской речи, чтобы полноценно отобразить всю палитру своих литературных образов и впечатлений.

Те же проблемы были у Тургенева и других самых известных русских авторов. Хотя со временем, под влиянием прежде украинского языка, русский стал богаче и интереснее.

***

Как вы думаете, на каком языке писали и говорили в Москве интеллектуалы, призванные просвещать малограмотную московскую боярскую и купеческую элиту? Правильно, на украинском. На древнем языке, вобравшем в себя колорит и языково-смысловое богатство скифо-трипольской цивилизации, которая обозначила своё существование ещё в VI тыс. до нашей эры!

***

Кроме Гоголя, из украинцев мы можем назвать гениального Чехова, который писал в своей автобиографии, что он родом с «живописного украинского города Таганрога».

Джерело

25

Коментарі

Гість: нік то

112.09.12, 11:18

Язык у роті, а мова наша руська. Якщо викинути з російської та української все навмисне вигадане отримаем одну руську мову з тріхи відмінними діалектами.
Якось я задумався про слово "розмова", чомусь мені здається що первинне його значення це "сварка, непорозуміння". У плині віків ми втратили зміст багатьох слів.
У білорусів на квітку говорять "маківка". Чомусь зараз мало говорять про нашу культурну і генетичну спорідненість з білорусами бо всі ми Руси, білі люди.
Історія Русі була вкрадена Мюлером з Катькою, потім комуністи попрацювали і питання про Кирила і Мефодія та й Нестора літописця також є Але у росіян є руська складова. Десь читав про руське місто Ладога біля Ладожського озера там де Валаам, дехто зараз говоре що воно мало великий статус, типу північної столиці. Це припущення.

    212.09.12, 11:26Відповідь на 1 від Гість: нік то

    Російська мова - це спотворена українська мова з домішками фіно-татарськими та німецько-французькими.
    Українська мова - руська - це архаїчна мова, яка увібрала в себе безліч діалектів різних народів, що переварив скіфський казан, тут Вам і скіфи, кельти, і сармати, і словяни, і руси, і половці... всі ці пласти мають присутність... і сягають часів санскриту... Взаємовплив і обмін має місце....
    Яке має відношення поняття "русь" до білого кольору?
    Кирило і Мефодій - це міф....

      Гість: нік то

      312.09.12, 11:48Відповідь на 2 від Mamay_

      Що таке "українська" ? Я читав Наливайка, відповіді не знайшов.
      А Українська не спотворена? Є руська, щодо пластів і взаємовпливу згоден але й санскрит той десь взявся не факт що всі через Індію ходили, хоча з Азії справді багато прикочувало, материк колись був один.
      В тебе не здорове відношення до пересічного росіянина. Кривду українці зазнали в більшості від жидів комуністів. Лейба Троцький був з Єзилаветской губернии, а це він казав "Ми зделаем Росию(Русь) населенную белыми неграми" Ну й суди з цього яке відношення має білизна rasa
      Є генетика і шлюби білих з неграми чи азіатами до добра не завжди доводять. Є така річ як виродження.
      Щось з історії Русі можеш порадити? Радили Шевцова, Ломоносова, Рибакова читати все підряд не хочеться.

        412.09.12, 12:04Відповідь на 3 від Гість: нік то

        Українська мова - це живий організм, що розвивається...він є цілісним і невідємним від української землі тисячоліттями... Тому щось стверджувати фіксуючи важко... Але наша мова глибина і архаїчна... Зараз є думки, що не з ІНдії до нас іншли, а навпаки від нас до Індії...
        У тебе нездорове відношення до пересічного жида
        Раджу: не читай нічого, бо то все казки... Особливо московських і советських казкарів... Ми нічого не знаємо про нашу історію часів Русі...
        Ми нічого не знаємо про таку визначну подію, як хрещення Русі, а скільки написано? Катеринені собаки добре попрацювали
        Є ще один шлях, але складний: читати багато різних думок-співстваляти і пересіювати, лишаючи дійсно зерна, що розкривають хоч якусь картину... З досвіду кажу: що потім всеодно чекає розчарування)))))))))))

          512.09.12, 12:05Відповідь на 3 від Гість: нік то

          Раджу Брайчевського: http://uk.wikipedia.org/wiki/Брайчевський_Михайло_Юліанович
          Зараз в продажу є його двотомник. НАйкраще, що я зустрічав з історії Русі.

            Гість: нік то

            612.09.12, 12:35Відповідь на 4 від Mamay_

            Загалом згоден але... земля і мова наша Руська, принанні мені ця назва блища, так здається і Хмельницький себе величав тай читав "Князівство Литовське і Руське" на якійсь карті і документі (добре коли люди все зберігають))) Живий організм так. Більше всього що на території Русі було населення завжди, а в Індію ходили і не лише, європа починалась з нас. Все біле населення землі споріднене. Можливо й нездорове але незважати ніяк, це сама небезпечніша істота ))))
            Згоден дуже багато дезінформації, інтернет для кукловодів це знахідка. Від читання багато не змінеться, від діла користі більше та всеж читання корисне для свідомості і скалу цю треба потроху лупати. Нас там не було і нам через пьятого пересказали та ще й одурили. На то й мізки щоб ними ворушити.

              Гість: нік то

              712.09.12, 12:43Відповідь на 5 від Mamay_

              Мій шлях це питати у того хто вже багато перечитав, таким чином роблю коротший свій шлях.
              А щодо Української землі, то щась вона одна, колись був шматок теперішньої польші, Кубань. За Русі північ України і аж до балкан, фінів. Антський союз - все причорноморья Царьград, за козаків нище Черкас, Полтави дике поле. То де ж Україна? За козаків то була Русь, Україна край тільки не московії, а Русі навіть пісня є "козак від'їджає" "на Україну далеку" Північні області України ото Русь. А щодо ласих до грошей так в Умані і близ лежащих територіях густо було.

                812.09.12, 13:05Відповідь на 7 від Гість: нік то

                Скіфський квадрат

                  анонім

                  914.09.12, 00:20

                  Цікаво!

                    Гість: B-)

                    1023.09.12, 17:46

                    Чого ті москалі тільки не накрали! У мову "свою" понамішували всякого. Така ж і культура, звичаї.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна