Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Новини з війни

За вихідні на Донбасі загинуло троє бійців і ще шестеро отримали поранення. Це за даними батальйонів лише трьох бригад. 

Ці втрати сталися і через підриви на мінах, через артобстріли і через осколкові поранення.

Загалом же бойовики після відносно легшоі суботи, в неділю і в ніч на понеділок відновили інтенсивність атак, як зі стрілецькоі зброі, так і з артилеріі.

Найбільше цієі ночі дісталося Красногорівці. Там стріляли прицільно по місту і житловим кварталам. Якщо стрілецьку зброю, гранатомети військові вважають вже звичною справою. То до танку, мінометів і самохідних артустановок звикнути важче. А саме з цього і прлітає по місту і нашим позиціям.

В Мар'інці за вихідні кількість атак трохи знизилась. Військові кажуть, що бойовики переключилися на Красногорівку, після отриманоі тут відповіді від наших.

У районі Верхньоторецького з неділі на понеділок близько 12 годин наші позиціі закидували з мінометів 80 і 120 мм калібру.

Авдіівка в суботу дещо передихнула. Навіть наглядова місія не змогла пояснити, з чим пов'язана тиша. Терористи відігралися минулоі ночі, рясно накривши з артилеріі - 122 мм. Кілька снарядів прилетіло і в саме місто.

У Зайцевому позавчора до 4 ранку тривав бій. Під потужними обстрілами Жованка, Майорськ. Військові зазначають, що якщо раніше ворог починав обстріли засвітла, близько 18:00, то зараз працюють при повних сутінках - з 22:00. Основними напрямками, над якими вночі працює ворог є Зайцеве і Майорськ. А от вдень тут суцільна тиша.

Також, у сєпарів пройшла ротація і у Горлівку зайшов новий підрозділ. Про що свідчить те, що навпроти позицій наших бійців в Зайцевому росіяни вивісили прапор своєі бригади спеціального призначення.

Наша розвідка також знає про підтягнуту в район донецького аеропорту і Горлівки техніку бойовиків: РСЗВ "Град", БМП, "Урали", САУ, танки. Вона налаштована на Зайцеве, Майорськ і Авдіівку.

В районі Світлодарськоі дуги вчора наші позиціі накривали з самохідних артустановок, мінометів різного калібру.

В районі Маріуполя з суботи на неділю до опівночі тривав обстріл з мінометів, гранатометів. В неділю і в понеділок там відносно тихо.

Проект «Повернись живим» http://www.savelife.in.ua/

Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій 

9

Коментарі