хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Шаблі в АТО

Ще дві дистанційні бойові модулі (турелі) "Шабля" встановили в тамтешній промзоні. Вони не лише стріляють, вони дійсно РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ солдатів. Як - дізнаєтесь нижче. А бійці кажуть, що турелі вже змінили ситуацію на фронті. Там, де наші захисники тримають оборону з "Шаблями", російсько-терористичні диверсанти й розвідники бояться навіть висунутись! І це після тривалих запеклих боїв, про які ми вам регулярно розповідаємо у фейсбуці та на Нашому сайті.

Тож, розробки наших інженерів-волонтерів, яким ВИ допомагаєте своїми внесками та підтримкою у фейсбуці, МАЮТЬ ВЕЛИЧЕЗНУ ВАГУ НА ФРОНТІ! Але, друзі, ворог не спить. Він шукає шляхи обійти все це. Тому маємо продовжувати підтримку хлопців на фронті. Згодні?

Отже, дистанційний бойовий модуль “ШАбля” – це поворотна платформа, на яку можна встановити будь-яку легку протипіхотну та навіть ПРОТИТАНКОВУ зброю. Окрім того, турель обладнана відеокамерою. Камера дозволяє НА ВІДСТАНІ керувати роботою зброї. Тож, завдяки системі дистанційного керування зброєю, встановленій на турелі, рівень безпеки життя бійців ЗСУ суттєво підвищується. Наші інженери працюють майже цілодобово, щоб зробити якнайбільше таких пристроїв.
ДОСИТЬ СМЕРТЕЙ!

Ми продовжуємо збір ваших пожертв на Оперативне Реагування. Зібрано лише 68% від потреб солдатів. 
Ми розповімо більше, ніж телевізор. Дякуємо, що ви з нами.

Разом переможемо! Слава Україні!

Ваші волонтери www"Крапка"peoplesproject"Крапка"com


11

Коментарі

18.06.16, 11:41

В тексте после цитаты "...про які ми вам регулярно розповідаємо у фейсбуці та на Нашому сайті."(с) вставьте ссылку сайта. Легче перепостить будет.

    28.06.16, 12:07Відповідь на 1 від Chas69

    Там І було посилання, але система пише: "Не припустиме посилання" І не дозволяе запостити новину....

      38.06.16, 13:59Відповідь на 2 від VaRvaR

      Там І було посилання, але система пише: "Не припустиме посилання" І не дозволяе запостити новину....Если нельзя прямую ссылку то "замаскируйте" ... Любой сисадмин подскажет КАК ! Или ЛАТИНИЦЕЙ без знаков и слитно ( абракадабра ) проканает.

        48.06.16, 14:06Відповідь на 3 від Chas69

        Ну хай буде так: www"Крапка"peoplesproject"Крапка"com

          58.06.16, 18:45Відповідь на 4 від VaRvaR

          ПЕРЕПОСТил в Фейсбук "друзьям" - нехай поширюють далі.
          "Від сердця до сердця, а ворогам КУЛЯ В ЛОБ"

            68.06.16, 19:20Відповідь на 5 від Chas69

              79.06.16, 12:52

              вот ссылка на ту же тему на Обозреватель - http://ukr.obozrevatel.com/crime/83052-nichni-zhahi-teroristiv-oboronu-voiniv-ato-posilili-bojovimi-modulyami-shablya--opubliko vano-video.htm

                89.06.16, 21:24