хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

От дійсно сталіна на них нема

Попри загальну атмосферу олігофренічного фарсу, яким супроводжувався т.з. референдум в Криму та т.з. проголошення т.з лугандаунбасії не можна не визнати, що уся ця шизоватоцефалія була би просто неможлива без підтримки місцевих довбодятлів. Саме вони стали тим живильним осередком азотистих добрив (це так по науковому гівно називають), що створив сприятливе середовищем для зростання рузьке міра. Саме вони махали ганчірками аквафрешними і лягали під БТР-и ЗСУ, перешкоджаючи захисту кордонів нашої держави. І от на фоні усього цього мене турбувало тільки два питання. Перше - це чому БТР-и просто не змісили те гівно (що це за хунта взагалі така, що боїться забруднити транспорт кишками распятих руззкіх младєнців). Друге - який, власне, процентний склад подібних довбодятлів в структурі населення нашої держави. І якщо перше запитання так і залишається риторичним, то на друге у мене, схоже, з’явився шанс отримати часткову відповідь. Адже, відповідно до нещодавного опитування, 28% українців вважають тов. джугашвілі ака йося сралін мудрим керівником. Мудрим. Керівником. Сраліна.


Мене не покидає відчуття, що якби поряд з цим опитуванням проводили ще одне, то ці 28% назвали б чікатілло романтичним альтруїстом. Ну а що? Чим це гірше, ніж назвати мудрим бидлана, який влаштував кілька геноцидів та прийняв безпосередню участь у розв'язанні світової війни? Але найстрашніше те, що ці 28% мають право голосу і впливають на майбутнє держави, в якій вони за прикрим збігом обставин чомусь проживають. Не знаю, яка вавка у них в голові, але маю чудове рішення, яке дозволить втілити їх заповітну мрію.

А рішення просте. Навіть найупоротіші сталінодрочери визнають, що від його дій так чи інакше постраждало 25млн людей – репресованих, розкуркулених, розстріляних, засуджених, закатованих. Дослідники, у яких немає потреби лизати сраку гебні, озвучують цифри від 40 до 80млн. Оскільки, істина завжди десь посередині, припустимо – це буде 60млн. Знайдемо середнє значення ще раз – і отримаємо цифру в 42млн. В найкращі часи «правління» йосі населення совка становило 160млн чоловік. Шляхом простих підрахунків визначаємо, що життя він встиг поламати 26%-27% населення. Відчуваєте іронію? 28% та 27%.

Так от. Вистроїти усіх ностальгуючих по 1938-му в один довгий рядочок. Кожного 10-го – розстріляти. Половину з тих, що залишились, - відправити на освоєння сакральних та скрєпних для руззкої душі земель Сибіру. А у решти – забрати паспорт, майно, громадянські права, видавати їжу по талонам. Ляпнув, що влада гівно? Пішов на добрива. Знайшли в тебе вдома айфон – вперед рубати дрова в Сибір. Маєш власне авто? Куркуль. Віддай державі. Двокімнатна квартира? В одну кімнату засели бомжів. Що значить, що вони тільки бухають і не хочуть працювати? Ти що не комуніст? Не в курсі, що у нас все спільне? Ворог народу? Розстріляти! захотів виїхати зі свого Залупинська кудись до цивілізації? Сиди і не рипайся, чмо, цілину освоюй мовчки. Ну і в такому руслі кілька десятиліть. Поки усе гівно з тих довбодятлів не виб'ють.

Сталіна вони захотіли уй@бки. Просіть-просіть, випросите.

 

3

Коментарі

16.03.16, 11:26

К сожалению, так оно и есть

    26.03.16, 21:06

    на жаль так.

      314.03.16, 13:02


      За Сталіна пенсій не було!
      То навіщо дятлам пенсії