хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

У ЕС посилюють боротьбу з націоналізмом.

Чи потрібно в ЄС у майбутньому створювати концтабори " толерантності " для інтернування громадян , запідозрених у прояві расизму та ксенофобії з метою їх примусового перевиховання ?


Лівоцентристські сили , культурні марксисти , які знаходяться нині при владі в ЄС планують посилити викорінення " націоналізму" в європейських країнах?

Зокрема в рішенні Європейської Ради від 6 квітня 2009 р. про створення Європейського поліцейського відомства - "Європол " ( 2009/371/ПВД [ 2]) в спеціальному ДОДАТКУ " Список інших тяжких форм злочинності , підвідомчих Європолу у відповідності з параграфом 1 статті 4 " , поряд з такими тяжкими злочинами як:

- Торгівля наркотиками ;
- Злочинність, пов'язана з ядерними і радіоактивними матеріалами;
- Умисне вбивство , тяжкі тілесні ушкодження ;
- Незаконна торгівля людськими органами та тканинами ;
також зазначено такий тяжкий злочин :
- Расизм і ксенофобію ; (див. тут : http://eulaw.ru/translation/2009/371 )

Що це ? Як розпізнати цей злочин ? Що буде злочинним діянням у цьому випадку? Особисті погляди людини або вже вчинене якесь " расистско - ксенофобський " діяння і в чому воно може полягати ? - Так як за цей злочин передбачена кримінальна відповідальність.

Чи не планують чи ліві еврочиновники в майбутньому створення спеціальних концтаборів «толерантності » ?

Ніхто Чи крім мене не помічає поступового утвердження якоїсь форми тоталітарного соціалістичного лібералізму в ЄС , який стає все більш відчутним ?

Також до комітету Європейського парламенту нещодавно потрапив документ під назвою «Європейський національний статут заохочення толерантності» , який вимагає , щоб уряди країн - членів ЄС посилили , так скажемо , «боротьбу за прогрес ». Під « прогресом » в даному випадку слід розуміти боротьбу з людьми , чий світогляд заперечує « непорушні » догми сучасної демократичного соціалізму в ЄС.
Документ передбачає посилення боротьби з « фашизмом » , під яким єврочиновники розуміють неприйняття людиною нав’язуваного їй принципу рівності статусу одностатевих і різностатевих шлюбів , « фемінізму » , гендерної ідеології . Також під поняття « фашизму » можуть потрапляти патріотичні переконання і скептицизм щодо «єдино правильної » версії європейської історії.

Передбачаючи розширення кримінальної відповідальності за вчинення подібних ідеологічних « злочинів» , документ пропонує поєднати кримінальне покарання з « примусовим перевихованням » : громадяни , засуджені за «злочини проти толерантності» , змушені будуть проходити спеціальні «курси » і «програми» , спрямовані на формування «культури терпимості ».
Проект документа підготовлений Європейською радою з толерантності і взаємоповаги - неурядової організації , заснованої в 2008 році.

Враховуючи те , що ідеологічним простором сучасного ЄС при повній байдужості корінних народів Європи повільно опановують « культурні марксисти » - вчорашні " меншовики " , троцькісти , маоїсти та інші - ліві , - зухвалість подібних пропозицій стає цілком зрозумілою. З одного боку , неомарксисти виступаючі під маркою соціал -демократів керуються власними " інтернаціональними " переконаннями і хочуть нав'язати їх усім людям . З іншого боку , свого часу захоплюючись тоталітарними комуністичними режимами. І вони активно переймають їх практику. Потрібен Нюрнберг- 2

За матеріалами сайту http://www.ukip.org/

18

Коментарі

Гість: lkjmn

117.11.13, 19:13

Дуже легко розпізнати злочини расизму і ксенофобії: якщо хтось не подобається держслужбовцю - то є расист, ксенофоб і фошизд. Розстрілять.

    217.11.13, 19:18

    у нас це не ксенофобія і расізм, це традиції

      317.11.13, 19:18

      Повна маячня. Той, хто знає, що означає націоналізм, той відразу ж скаже: повна маячня. Лише розумово відсталі червонож*** можуть нести подібну ахінею. Тому нічого у цих "толерастів" не вийде.

        анонім

        417.11.13, 19:31

        Тому нам і треба пошвидше до Європи, аби посилити табір традиціоналістів. Якщо там комуно-ліберасти переможуть остаточно, то і нам буде непереливки -- з одного боку збоченці ліліПути, з іншого підараси.

          517.11.13, 19:36Відповідь на 4 від анонім

          Нам потрібно розколоти цю єврожопу.Ні Англія ні Франція і інші старші брати ніколи захочуть розмовляти на рівних з іншими народами.Треба зробити так щоби вони самі копирсалися у власному лайні.

            анонім

            617.11.13, 19:40Відповідь на 5 від uraha

            Нам потрібно розколоти цю єврожопу.Ні Англія ні Франція і інші старші брати ніколи захочуть розмовляти на рівних з іншими народами.Треба зробити так щоби вони самі копирсалися у власному лайні.Нормальний підхід -- війти, аби розколоти. Згуртувати нації, де традіціоналізм має сильні позиції. Та ж сама Франція не здається, тож треба допомогти.

              717.11.13, 19:53

              Ліберальна толерантно-підарастична диктатура має призвести до національних революцій.

                817.11.13, 20:42

                Згоден з попередніми дописувачами. Ми зможемо внести у те болото свіжий струмінь.

                  917.11.13, 21:39

                  Знаємо ми тих "лівих"...катались тут у запломбованих вагонах та на пароплавах...

                    Гість: R0mmel

                    1017.11.13, 22:07

                    про посилення табору націоналістів згодний - потрібен білий націнтерн, і ми дуже в цьому зможемо допомогти Європі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна