хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Київ, підарські паради і про кота

Носії "правильних поглядів", адепти "прогресу", загалом такі "поважна" організація як Amnesty International сказала, що влада "зобов'язана" надати ЛГБТ право марширувати Києвом. Тональність цієї організації завжди була такої, це, як і скажімо Грінпіс, більшовики під прикриттям. Амністія завжди любила пхнути свій писок у кожну країну і вчити всіх "моралі". Де вони беруть свої ідеї для моралі, залишається таємницею. Може Тетяна Мазур (голова Амністії в Україні), як Мойсей отримує скрижалі на Говерлі? А може на неї, як на пророка Мухамада, напав архангел Джабраїл, поколотив і підсунув їй правильну мораль? А може пані Тетяна рік сиділа під деревом Бодхі, як Будда? Невідомо. Відомо лише одне - вона і її організація знає хто і що має робити відповідно до моральних норм.
Права, солодке слово. Всім треба. От і ЛГБТ мало прав, треба більше. Тому хочуть марширувати. До речі це все туфта, в Німеччині педики  давно привігілійована верства, мер Мюнхена педик, міністр закордонних справ педик. Куди далі? Всеодно марширують, кожно року як штик. Навіщо? Напевно вже тренд такий - треба обов'язково ходити і трясти голою дупою. І показати, що ти гордий (назва маршу - Прайд, гордість з буржуйського). Чим гордитись, коли тобе присовує мужик не зрозуміло. До речі, а ми чого не горді? Чогось у гетеросексуалів не виникає бажання гордитись тим, що вони...Ну не при жінках. Кінець кінців, як не дивно, бо вчили нас американські фільми, що гетеросексуал це така примітивна півмавпа, мужлан, а виявилось, що як раз гетеросексуали розуміють, що таке приватне життя. А ось гомодріли люблять витставити своє сексуальне життя на показ. Типу йдеш по Мюнхену і кричиш: Дивісься всі, в мене під руку йде мій Фріц, вчора він мені добряче присунув, що досі важко ходити! Гидко? Ні, пані та панове, це культурно і морально. Це знає Тетяна Мазур, спитайте в неї.

Вони вирішили взяти агресією. Тобто як завжди нав'язати всім своє уявлення, що таке правильно. Все інше - атавізми, примітивне мислення недоразвитих і недотолерантнутих українців. Село, що  них взяти. Не всі звісно, ЛГБТ і Амністія це так би промінь Сонця в нашому темному царстві агресії і нетолератності. А всі інші - так. недорозвинені. Тому треба зламати стереотипи. Треба виховати людей, так щоб кожна кухарка могла керувати державою! Ой, вибачте, це вже інша тема, це Ленін. Але ж схоже, погодьтеся. Загалом так - вони візьмуть напором. Пробують. А з іншої сторони йде інший напор. Шкода, що на Заході зараз інтенсивно вивчають уроки толерантності і поверхово фізику. Кожна дія породжує протидію. І чим сильніша дія - тим сильніша і протидія.

Що таке спільнота? Це населення держави, котре встановило норми поведінки між собою і встановило рамки, за які особиста свобода не може вийти. Бо якщо всі почнуть виходити за рамки - почнеться анархія. В принципі по фіг, чим Фріц займається з Гансом в себе дома, ба навіть уявляти не хочеться. Але коли Фріц з Гансом маршрують по місту, вони знаходяться в рамках суспільних правил поведінки. І вони брешуть, коли кажуть, що вони мають право. Вони матимуть таке право тільки в тому випадку, якщо їм це дозволить зробити суспільство. І по фіг, хай кажуть, що ми селюки нерозвинені, але поки що правила тут має встановлювати саме ці селюки. Якщо суспільство не бажає "прайдів", значить так воно і буде. А якщо вони вирішили силою змусити навчити людей "правильним" поглядам, як коммі колись вчили, то що ж... Знайдеться інша сила, з іншою мораллю і вона буде куди радикальніша за простого обивателя. Вони хочуть конфлікту? Буде конфлікт , як і в минулому році. Це протизаконно? Так, але ж і вони вирішили діяти силою. 

Тупість людська не викорінюється. Обкурені хіппі наділи краватки, посіли поважні пости в європейських комісіях і вчать всіх правильним цінностям. І розумієш мешканців невеликого містечка на Алясці, котрі обрали мером кота. Кіт, сука, особистість!

 
16

Коментарі

анонім

130.04.13, 17:38

От оці ліберасто-підарасти ніяк не второпають -- усі Гітлери, разом узяті, то є реакця на їхній войовничий комуно-лібералізм-підарастизм. Не хочуть рахуватися з "темними селюками"? Найдеться дядько, який їх просто буде нищити, до великого задоволення "селюків". То краще шакалам не смикати вовка, що поки спить, за хвоста.

    230.04.13, 17:43Відповідь на 1 від анонім

    От оці ліберасто-підарасти ніяк не второпають -- усі Гітлери, разом узяті, то є реакця на їхній войовничий комуно-лібералізм-підарастизм. Не хочуть рахуватися з "темними селюками"? Найдеться дядько, який їх просто буде нищити, до великого задоволення "селюків". То краще шакалам не смикати вовка, що поки спить, за хвоста.Бовдури ж, реально. Чим дужче будуть сжимати пружину, тим дужче потім вдарить по лобі

      330.04.13, 20:07

      я за кота, натюрліх

        430.04.13, 21:01Відповідь на 3 від Пробіотик

        я за кота, натюрліхбагатьом подобаються коти, а ось гей-паради мало кому. Чого не влаштовувати паради котів? В котів ще менше прав ніж у педиків
        Немає жодного кота депутата, а у підарасів більшість у парламенті

          530.04.13, 21:05

          за кота

            Гість: ZlaTitka

            630.04.13, 21:08

            Котів люблю. а от чим хто займається вдома нецікаво, навіть автор замітки з дружиною

              730.04.13, 21:13Відповідь на 4 від Lost_paradise

              я за кота, натюрліхбагатьом подобаються коти, а ось гей-паради мало кому. Чого не влаштовувати паради котів? В котів ще менше прав ніж у педиків
              Немає жодного кота депутата, а у підарасів більшість у парламенті
              мабуть треба просто поступити по фОшистські - відловити активистів парада і трошки побити...і так разів десять поки перехочеться марширувати.

                830.04.13, 21:13Відповідь на 6 від Гість: ZlaTitka

                Котів люблю. а от чим хто займається вдома нецікаво, навіть автор замітки з дружиноюавтор замітки не марширує по майданам, показуючи чим саме він займається вдома

                  930.04.13, 21:17Відповідь на 7 від Пробіотик

                  я за кота, натюрліхбагатьом подобаються коти, а ось гей-паради мало кому. Чого не влаштовувати паради котів? В котів ще менше прав ніж у педиків
                  Немає жодного кота депутата, а у підарасів більшість у парламенті
                  мабуть треба просто поступити по фОшистські - відловити активистів парада і трошки побити...і так разів десять поки перехочеться марширувати.
                  в минулому році били
                  http://www.youtube.com/watch?v=i_p7cu4rsNc

                  хочуть ще. Мазохісти, напевно

                    Гість: ZlaTitka

                    1030.04.13, 21:17Відповідь на 8 від Lost_paradise

                    Котів люблю. а от чим хто займається вдома нецікаво, навіть автор замітки з дружиноюавтор замітки не марширує по майданам, показуючи чим саме він займається вдомамолодець і нема потреби на збоченців увагу звертати.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна