хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Зупинимо гей-пропаганду

25 травня 2013 року, "Гей-форум України" планує провести так званий "Марш рівності" — з вимогами забезпечити рівні права та можливості для громадян України, які належать до ЛГБТ-спільноти (лесбійок, геїв, бісексуалів та трансґендерів).

Дякувати Богу, більшість людей розуміє реальну небезпеку від проведення подібних заходів, але для тих, хто каже, що треба дати геям провести їх захід, адже, мовляв, якщо не звертати увагу, то й піару їм не буде, розтлумачимо кілька нюансів.

1. Ми не хочемо, щоб ми, наші діти та внуки жили в країні, в якій подібні речі є нормою, адже "марш рівності" - це перший крок у впровадженні даних "нетрадиційних" стандартів у норму суспільного життя.

2. Вимоги "Гей-форуму України" самі говорять про подальші плани ЛГБТ-спільноти - забезпечення рівних прав та можливостей для громадян України, які належать до ЛГБТ-спільноти. Хто не розуміє, що означають "рівні права та можливості", розтлумачу: право на шлюб людям однієї статі та право на всиновлення дітей одностатевими парами.

3. У більшості країн, де сьогодні легалізовані одностатеві шлюби та всиновлення дітей для одностатевих пар, починалося все також з так званих "правозахисних маршів рівності", де гомосексуалісти вимагали спершу права на те, щоб вільно пропагувати свої цінності - проводити публічні акції, розповідати суспільству, що це "нормально". Наступним етапом стала легалізація одностатевих шлюбів, а далі дозвіл на всиновлення.

4. Наступний етапом, який лише розпочинає свій шлях - ЛГБТ екстремізм. Відомі випадки, коли екстремісти спалювали церкви через те, що ті публічно виступають проти содомії, зокрема таке відбулося в Норвегії.

5. А далі кримінальна відповідальність за пропаганду того, що содомія - гріх, що нетрадиційна орієнтація - це погано, чи неправильно.

6. Подібні заходи дуже щедро фінансуються міжнародними ліберальними фондами.

Тепер запитання, чи будете ви толерувати такі "марші рівності", знаючи, що буде далі?

Наша пропозиція до всіх, перш за все до віруючих християн всіх конфесій, до небайдужих громадян, яким традиційні сімейні цінності не пустий звук, до громадських організацій, церков, партій - приїхати, чи прийти 25 травня до Києва, в центральну частину (Поділ, Хрещатик - додатково повідомимо, як тільки дізнаємось про маршрут акції геїв) і дати відсіч спробам нав'язати українському суспільству толерування різноманітних збочень, метою яких є знищення інституту сім'ї, як такого і впровадження збочень в суспільну норму!

P.S. Ми не виступаємо проти ЛГБТ-спільноти, ми не втручаємось в їх особисте життя, нам немає до цього діла. Як і будь-яка хвора людина, такі люди потребують співчуття і лікування (за їх потребою). Але ми проти того, щоб вони втручались в наше особисте життя, в життя наших дітей, ми проти пропаганди їх способу життя!
Адреса акції в фейсбуці 

26

Коментарі

анонім

111.05.13, 12:43

Яких прав цим збоченцям не вистача? Голосують, працюють, вчаться без обмежань. А щодо шлюбів, так це не людьми встановлено, що чоловік із жінкою має паруватися і дітей народжувати і виховувати. А самою Матінкою Природою. Хай придурки до неї апелюють. А нам ці паради і нафік не потрібні, не можемо здихатися совкодрочів-комунатозників. Ще давай і гомосятіна буде тут влаштовувати свої шабаші.

    211.05.13, 12:48Відповідь на 1 від анонім

    Усі права застережено Конституцією.А усе решта? Нехай придурки народять своїх дітей і їх учать тоді.А то вони хочуть чужих дітей учити.

      311.05.13, 13:30

      Я на 18 травня у Київ їду.... Боюсь дві поїздки за два тижня не потягну

        411.05.13, 13:51

        ніяких 3,14дарів в Україні!

          511.05.13, 13:53Відповідь на 2 від uraha

          Саме так, Українська Конституція не передбачає захист прав сексменшинств!

            611.05.13, 14:09Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Українська Конституція не ділить громадян на "сексменшини" і "сексбільшість".Усі громадяни мають одинакові права, а коли хтось вимагає собі більших прав - такомуне зась і по шапці дати.

              711.05.13, 14:15Відповідь на 6 від uraha

              Це як і з віросповіданням. Коли якась віра утискає права і свободу інших громадян, її забороняють.

                811.05.13, 15:33

                  911.05.13, 15:51

                  Але ми проти того, щоб вони втручались в наше особисте життя, в життя наших дітей, ми проти пропаганди їх способу життя - оце головне

                    1011.05.13, 16:12

                    Толерастія, в сьогоднішніх умовах, є злочином проти власних дітей та їхнього майбутнього

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна