я навіть питання так не ставлю, або/або. Взагалі дивуюсь такій риториці, що або підари, або до Росії, наче більше варіантів немає. Але оце неприйнятне для мене в моїй країні апріорі, незважаючи ні на що інше
я навіть питання так не ставлю, або/або. Взагалі дивуюсь такій риториці, що або підари, або до Росії, наче більше варіантів немає. Але оце неприйнятне для мене в моїй країні апріорі, незважаючи ні на що іншея також цього не розумію
я навіть питання так не ставлю, або/або. Взагалі дивуюсь такій риториці, що або підари, або до Росії, наче більше варіантів немає. Але оце неприйнятне для мене в моїй країні апріорі, незважаючи ні на що іншеНе переймайся так категорично. Моцкальня вже допекла до краю, а гей-прикрощі ще попереду, тому й здається, що проблема ще не настільки запущена... Насправді ж треба дотримуватись правила, що краще бути здоровим і багатим, ніж бідним та хворим. Тобто на контролі треба тримати всі процеси в яких бере участь наша країна.
Хай зараз хтось прийде і скаже, що зате там москалів немає...Так, їм легше, бо поряд немає москалів(?)Те саме американці можуть сказати про негрів. Чим не москаль, тільки чорний
Хай зараз хтось прийде і скаже, що зате там москалів немає...Так, їм легше, бо поряд немає москалів(?)Те саме американці можуть сказати про негрів. Чим не москаль, тільки чорнийОй! А кому зараз легко(?!) Всі проблеми необхідно вирішувати гармонійно, тобто в комплексі. Тільки за таких умов можливе одужання.
Хай зараз хтось прийде і скаже, що зате там москалів немає...Так, їм легше, бо поряд немає москалів(?)Те саме американці можуть сказати про негрів. Чим не москаль, тільки чорнийОй! А кому зараз легко(?!) Всі проблеми необхідно вирішувати гармонійно, тобто в комплексі. Тільки за таких умов можливе одужання.Тобто перемішати москалів і негрів у окрему расу, а потім виселити на Юпітер
Коментарі
Lost_paradise
111.02.13, 18:21
Хай зараз хтось прийде і скаже, що зате там москалів немає...
R0mmel
211.02.13, 18:32Відповідь на 1 від Lost_paradise
я навіть питання так не ставлю, або/або. Взагалі дивуюсь такій риториці, що або підари, або до Росії, наче більше варіантів немає. Але оце неприйнятне для мене в моїй країні апріорі, незважаючи ні на що інше
Lost_paradise
311.02.13, 18:54Відповідь на 2 від R0mmel
я також цього не розумію
Fred Perry
411.02.13, 19:54
бля, оце гидота
Танк_
512.02.13, 01:21
Це зворотня сторона медалі.
Perovdupu
612.02.13, 12:35Відповідь на 1 від Lost_paradise

Так, їм легше, бо поряд немає москалів(?)Perovdupu
712.02.13, 12:38Відповідь на 2 від R0mmel
Не переймайся так категорично. Моцкальня вже допекла до краю, а гей-прикрощі ще попереду, тому й здається, що проблема ще не настільки запущена... Насправді ж треба дотримуватись правила, що краще бути здоровим і багатим, ніж бідним та хворим. Тобто на контролі треба тримати всі процеси в яких бере участь наша країна.
Lost_paradise
812.02.13, 12:40Відповідь на 6 від Perovdupu

Те саме американці можуть сказати про негрів. Чим не москаль, тільки чорнийPerovdupu
912.02.13, 12:46Відповідь на 8 від Lost_paradise
Всі проблеми необхідно вирішувати гармонійно, тобто в комплексі. Тільки за таких умов можливе одужання.

Ой! А кому зараз легко(?!)Lost_paradise
1012.02.13, 12:48Відповідь на 9 від Perovdupu

Тобто перемішати москалів і негрів у окрему расу, а потім виселити на Юпітер