Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Душевний радіотехнік

zombobox Я був таким специфічним радіотехніком років у 25

Над усе на кону стояло життєве питання та її таємниці конфлікту, тому Біблію вивчав як то кажуть з "упоением". Радіо вивчав поступово блок за блоком в міру потреби. Бац поламався телевізор, підозра несправності спадає на блок, що відповідає за зображення чи колір, отже я починав як тоді говорив "черпати манну небесну": шукати належні знання та відповіді на запитання: по книгам, по друзям, що поряд і віддалено(Інтернету не було як і ПК). І успіх приходив-манна небесна та вдача або талант.

Дзвониш так приятелю, що живе віддалено у районі мого помешкання, уява про сенс існувння у нього на рівні радіодеталей та законів фізики лише. Він вважає, що живе на задворках вселенної, та все, що розуміє то те як його можуть обманути чого і боїться: обману. Тому я йому видавався чудакуватим радіолюбителем який говорить не повязані речі... Поки він начитував всю ніч журнали по радіо та вишукував відповіді до проблеми, що склалася то я міг розповісти йому на тему християнського радіо.

Ми брали подібну радіохвилю за тестову бо станція була віддаленою ну і по християнськи не дуже потужньою, а значить в шумах та спотворенню коли радіо не справне. Такі слабеньки радіостанції замінювали дорогі пристрої для налагодження, що коштували 3000 грв Орієнтуючись на слабкий сигнал ми застосовували різні любительські техніки налагодження та саморобні схемки... і результат давав надзвичайне задоволення бо після ремонту сигнал ставав якісним та чистішим. А потім я дзвонив в їхню студію і замовляв християнську пісню друзям, записував на магнітофон і транслював у телефонний провід чи дарував касету.

Може тепер ми краще уявили, що значить "черпати манну небесну" це треба робити на всі життєві випадки, і справу робити з надхненням і радістю.

Можливо на Україні є ще багато цікавих з душею історій від радіотехніків, записуйте і вносьте в це товариство. Але  навряд... бо радіолюбитель фізик, астроном чомусь порожній в душі, і коли я питаю: який сенс твоїх інтересів? То...

Рейтинг блогов
1

Коментарі

126.02.13, 08:23

Словоблуд

    226.02.13, 10:18Відповідь на 1 від Waken

    Може тепер ми краще уявили, що значить "черпати манну небесну" це треба робити на всі життєві випадки, і справу робити з надхненням і радістю.