хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ми обираємо тіло партнера, а жити доводиться з його характером.

Пару собі ми обираємо за зовнішніми ознаками: очі, губи, посмішка, миловидність тобто. Для когось значать зріст, вага, форми. Інші заглядають у гороскопи. Ну що ж, вибір робити треба, хоч за якимись критеріями. А врешті живемо з характером, який все ж таки здатен компенсувати певні невідповідності і втримати поруч різних людей. Відомо, що легше зійтися ніж прижитися. Кожен має власний погляд на те, яким має бути спільне життя і не поспішає жертвувати звичками. Відповідальність за виживання пари я покладаю на жінок і ось чому. Жінки влаштовують побут і приймають усі відповідні рішення, незалежно хто «в сімї хазяїн». Тому дуже важливо щоб жінці «вистачило розуму» не помилятися у відповідальні моменти життя.
Перший шлюб пропускаю, бо тут (на блозі)не буде тих, кому це прийшлось би. А от після розлучення чи овдовівши, велике число жінок вирішують спочатку присвятити себе дітям. Це цілком природній підхід і заслуговує лише на повагу. Але це й основна помилка в особистому житті жінки. Перериваючи практику «сімейного» життя, жінка втрачає відповідні «навички терпіння мужчини» а потім зійтись з новим буває проблемою. І повірте діти не можуть оцінити вашу жертву – віддане їм, ваше особисте життя. Жертовність була марною, а вашому характеру вона зашкодила.
Ви можете потім окремо поплакатись мені особисто, але тут я «не жалію вас» заради вас.
У чому ж полягає головна проблема шлюбу. Що б не декларувалося причиною розлучення, фундаментальна тріщина закладається між парою в незбалансовані сексу, жоден не поступився, або не зміг. Зверніть увагу, – старі віком «золоті», щасливі пари називають запорукою своєї довго тривалості гармонійність відносин (секс). Дарма чекати од них слів про секс, бо його двадцять років тому – «не було», тобто він не виокремлювався. А нащо розмірковувати про те, чого немає у свідомості.
Жінка глибоко природна, її призначення народити й виховати. Це ще з печер, коли поняття шлюбу пари і бути не могло, а дітородна функція була. Шлюб створила економіка розвиненого суспільства. Виживали повні, як тепер кажуть, сімї. Це і покликало чоловіків одружуватись. А згодом вони втратили схильність до холостяцького життя, яке відомо, на щастя, не передається у спадок, хіба що любляча матуся доглядає свого одиначка до його пенсії, мимоволі перешкоджаючи його одруженню. Тож перша слабкість мужчини його побутова «незахищеність».
Друга слабкість мужчини – його сексуальний потенціал, безвідносно од потужності, хочеш не хочеш, а його потрібно реалізовувати, що вироблено організмом – має бути витрачене. Жінці розуміти це, значить – бути озброєною. Якщо розтлумачувати детальніше, то для мужчини у сексі є лише одна правильна формула поведінки – «ніщо не перешкодить, якщо хочу, ніщо не заставить, якщо не можу». Успіх чекає на тих жінок, які всебічно зрозуміють і переймуться тією, не своєю проблемою.
Для прикладу і розуміння розповім анекдот: «Один молодий мужчина скаржиться діду – Дружина не готує обід, не пере, не прасує. Вбю. Дід у відповідь – Вбити, то кримінал, ти її «засексуй», справа житейська. Зустрівши через деякий час по тому діда, молодик сказав – Вбити не прийшлось, почала смачно готувати, чисто прати, гладко прасувати, та ще й цілує безперестанно.».
Навколо цього формується характер відносин між парою. Нормальний (середній) мужчина здатен зрозуміти жіночі проблеми і бути поблажливим. Один із пари має бути пластичним. Вам повезло, якщо коло вас такий мужчина, а якщо кременевий, сталевий, ну словом твердий, то пластичною, у більшій мірі, маєте бути ви, щоб «відступати» на його «колючках» і заповнювати його «провали». Впевнений, що більшою чи меншою мірою цим наділена від природи кожна жінка. Важливо своєчасно відступити і «миттю» заповнити груддю пустоту.
За великим рахунком усе висловлю, коли розповім іще один анекдот. «Самотня жінка молиться Богу – Пошли мені мужчину щоб не випивав, не палив, не гуляв, не сквернословив, не… і т.д. Бог відповів – Буде тобі на ранок такий мужчина! Прокидається жінка вранці – лежить у колисці немовля–хлопчик без перелічених недоліків.». Усе! Виховуйте й самі таких хлопців для інших жінок.
З повагою і любовю.
6

Коментарі

120.03.13, 09:43

"обираємо тіло"

Ну это только дурочки

    Гість: Cosmicparty

    220.03.13, 09:46Відповідь на 1 від CKB

    "обираємо тіло"

    Ну это только дурочки
    а я б сказав дурні бо часто чоловіки дивляться на тіло . Жінки часто обирають саме по характеру нахабливому та крутому по молодості, а потім за це розплачуються у подружньому житті.

      320.03.13, 09:46

      дальше названия читать не захотелось

        Гість: вячеслав69

        420.03.13, 09:48

        «Самотня жінка молиться Богу – Пошли мені мужчину щоб не випивав, не палив, не гуляв, не сквернословив, не… і т.д. Бог відповів – Буде тобі на ранок такий мужчина! Прокидається жінка вранці – лежить у колисці немовля–хлопчик без перелічених недоліків.».

          Гість: Сергей я

          520.03.13, 10:02

          Если женщина перестала быть сексуальна для мужа .........какой бы она там не была пластичной.........ничто уже не спасет этот брак.......А! не! спасет! - если ему жить негде.....и живет он в ее (чаще ее родителей) квартире........так и живут и радуются своему БРАКУ женщинки нашей страны

            620.03.13, 10:16Відповідь на 3 від Streleckaya

            дальше названия читать не захотелосьПримитив, правда?

              720.03.13, 10:29Відповідь на 5 від Гість: Сергей я

              Если женщина перестала быть сексуальна для мужа .........какой бы она там не была пластичной.........ничто уже не спасет этот брак.......А! не! спасет! - если ему жить негде.....и живет он в ее (чаще ее родителей) квартире........так и живут и радуются своему БРАКУ женщинки нашей страныпосле 20 лет совместной жизни не только жена мужа не возбуждает, но и муж жену.. поэтому мужчины ищут молодых и сексуальных, а через десяток лет его уже и молодая не возбуждает..а он её - и подавно!!!и идёт он очередную жертву искать, а тут - облом! кому нужен престарелый ловелас?)))) и тут он вспоминает о первой жене, с тоской и грустью тоской... а она нашла себе мусчинку помоложе и имела его в виду!!! вывод: думать нужно головой, а не гениталиями.

                820.03.13, 10:38

                живемо ми то з тілом, дивимся кожен день на тіло, цілуємо, милуємо і спимо з тілом... тут однієї душі замало, якщо тіло дуже не подобається то і от гарної душі буде вернути
                повинна бути гармонія : тіло + душа

                  920.03.13, 10:40Відповідь на 7 від КрасулькА

                  у них на енто развивается ровно под 40лет зеркальная болезнь

                    1020.03.13, 10:53Відповідь на 9 від inga___

                    у них на енто развивается ровно под 40лет зеркальная болезньа потом ещё и прогрессирует ускоренными темпами

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна