хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Як скласти влучне резюме на знайомство.

1. Заготов текст заздалегідь, перечитуючи і правлячі на протязі тижня.
2. Якщо за звичай спілкуєшся не українською, повідом що ти українка – це цінується не тільки українцем.
3. Памятай, що позитивна інформація про себе має бути викладена одразу, брак інформації зменшує твої шанси. Віднесись до цього заходу – як в останній раз.
4. Якщо ти вдова, чи не була заміжня, чи не мала дітей, - обовязково повідом про це, бо для когось цей факт визначальний у виборі.
5. Хочеш набрати позитиву для себе – проінформуй, що згодна на переїзд.
6. Не минай нагоди проінформувати про своє ставлення до домашніх тварин.
7. Будь правдивою у дрібницях – твоя щирість цінніше твоїх недоліків.
8. Наголошуй на тому – ЩО ти можеш дати йому. Номінальний мужчина хоче бути: нагодованим, доглянутим, сексуально задоволеним, мати свій простір.
9. Це потім твій, якщо чоловік, можливо вимагатиме заощадливості, а поки він перебуває у статусі кандидата, він позитивно оцінює твою доброзичливість, щедрість і співчутливість, тож не приховуй їх. Приховуй жадібність і скнарість.
10. Виключи можливу неоднозначність сприйняття твоєї думки. Шліфуй слова, щоб точно висловить думки, - як слаба голова, то зайві потім кулаки (стиснуті на удачу).
11. Перевіряй, чи немає в складеному тобою тексті граматичних помилок, щоб не здаватись комусь недостатньо грамотною.
12. Якщо за компютером працює інший, перечитай чи немає у тексті механічних недоречностей, хоч і не значних, щоб не здатись комусь неакуратною у побуті.
13. Якщо виставляєш свої фото, не приховуй стрункості свого тіла, але не розміщуй арт. знімків у павільйоні: це викличе недовіру, бо буде схоже на «підставу».
14. Не поспішай роширювати «мету знайомства» до – «шлюб, створеня сімї». Саме по собі це тобі нічого не дає. Якщо ти розумієшся у рибалці, то знаєш – що великого коропа на жилці не витягнеш. Під нього спершу треба підвести підсаку. Мужчина найбільше цінує свободу вибору. Тож треба дати йому час дозріти до прийняття такого рішення, обережно спрямовуючи його, бо замість шлюбу може бути «брик».
15. Щоб безвідмовно привернути увагу, почни з якогось слова у множині: «сестри, подруги, сусідки познайомляться з одним мужчиною …». Потім усе може відфільтруватися і буде «усім сестрам по сергам». Хоча, якщо враховувати статистику, яка не на користь жінок, то, можливо, краще мати реального мужчину на двох з сусідкою й «усі гвіздки забиті», ніж плакатися одна одній – де його взяти?
16. Запиши на чернетку недоліки, які дратують тебе у чужих чоловіках. Вимоги до свого обранця запиши у позитивній формі, приклад: «не ледащій», - «щоб мав захоплення якоюсь творчою працею»; «не товстий» - «підтягнутий», «не псих» - «стриманий».
17. Конкретизуй загальні вимоги. Заміни «інтелігентність» чимось на кшталт «любов до мистецтва», «любов до читання книг», «сприйняття прекрасного», «рівень освіти», «любов до театру».
18. Не став верхньої межі віку претендента, або піднімай угору, потім відбракуєш, зате буде з ким поспілкуватись.
19. Май на увазі, що врешті решт вдале складення пари залежить від вашої сексуальної відповідності, будь готова Терпіти: поступитись своїми високими вимогами, або терпіти його «надлишок».
20. З розумінням сприймай початкову «багатовекторність» можливого кандидата – він ще не визначився.
21. Будь готова звикати до нових запахів. Поширюй і на нього цю умову. Не перевантажуй себе косметикою при першій зустрічі.
Якщо не всі зрозуміли, то що ж, – я писав для вишуканих.
15

Коментарі

119.03.13, 20:58

пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнять

    Гість: djeromo

    219.03.13, 21:07Відповідь на 1 від SтЕрВоЧкА

    пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьА тебе и не надо так много заполнять . Тебе только надо возраст указывать и размер сисег, и жопы .

      319.03.13, 21:08Відповідь на 1 від SтЕрВоЧкА

      пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьТочно!!!! А, как же импровизация!!?!!

        419.03.13, 21:10

        А зачем приукрашать действительность?

          519.03.13, 21:23Відповідь на 2 від Гість: djeromo

          пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьА тебе и не надо так много заполнять . Тебе только надо возраст указывать и размер сисег, и жопы .
          Так много цифр нужно указать, мужчины запутаются что есть что

            619.03.13, 21:23Відповідь на 3 від Laptusha

            пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьТочно!!!! А, как же импровизация!!?!!А импровизация это фото

              719.03.13, 21:25Відповідь на 6 від SтЕрВоЧкА

              пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьТочно!!!! А, как же импровизация!!?!!А импровизация это фотоДа, при хорошо симпровизированной фотке и резюме не надо!!!!! )))))

                819.03.13, 21:28Відповідь на 7 від Laptusha

                пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьТочно!!!! А, как же импровизация!!?!!А импровизация это фотоДа, при хорошо симпровизированной фотке и резюме не надо!!!!!)))))Никому не нужна женская душа, а только определенные габариты и растяжка балерины

                  919.03.13, 21:32Відповідь на 8 від SтЕрВоЧкА

                  пока все прочтешь уже и желание пропадет анкету заполнятьТочно!!!! А, как же импровизация!!?!!А импровизация это фотоДа, при хорошо симпровизированной фотке и резюме не надо!!!!!)))))Никому не нужна женская душа, а только определенные габариты и растяжка балериныА нафига им растяжка балерины??!? Вот мне растяжка балеруна совершенно не нужна, да и сам балерун тоже!!!

                    1019.03.13, 21:32

                    Не регочіть легковажні, а читайте пораду щовечора, як "Отче наш"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна