Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Тупість,чи жадібність Росії?

   Чесно кажучі мене здивувала нижченаведена замітка.Російські аналітики на кожному кроці передрікають у найближчому майбутньому війну між Росією та Китаєм.Ось відео на цю тему http://video.i.ua/user/2961506/58430/391278/Сьогодні майже півтораміліардний Китай задихається від нестачі територій,а під боком розстилаються величезні неосвоєні сибірські простори.Ситуація просто змусить Китай піти на захоплення північних земель.Саме тому видається дуже дивним рішення Путіна озброїти свого майбутнього супротивника.Не розумію,це тупість чи жадібність?Ось саме та замітка:

ЗМІ: Китай закупить в Росії винищувачі і підводні човни

Про це повідомили контрольовані урядом засоби масової інформації Китаю.
Российский истребитель Су-35 (архивное фото)
Російський винищувач Су- 35

Китай придбає в Росії 24 сучасні винищувачі, а також чотири підводні човни в цілях зміцнення свого військового потенціалу. Про це повідомили в понеділок контрольовані урядом засоби масової інформації Китаю.

У повідомленнях, переданим китайським державним телебаченням і також надрукованих газетою "Жэньминь жибао" - органом Комуністичної партії Китаю - говориться, що угода про закупівлю Пекіном винищувачів Су- 35 і підводних човнів класу а " Лад" було досягнуто минулого тижня в ході візиту в Москву голови Китайської Народної Республіки Сі Цзиньпина.

Згідно з цими повідомленнями, два підводні човни будуть побудовані в Росії, а дві на судноверфях Китаю.

Повідомлення про постачання російської зброї Китаю поступили у момент загострення конфлікту між Китаєм і Японією з питання про контроль над островами, розташованими в Східно-китайському морі.

Російський президент Володимир Путін провів переговори з Сі Цзиньпином в п'ятницю.

Виступаючи в ході зустрічі, Путін відмітив, що російсько-китайські стосунки є "найважливішим чинником світової політики".

Китайський керівник зі свого боку вказав, що сьогодні китайсько-російські стосунки переживають "найкращий період за всю історію існування таких стосунків".
(с)
24

Коментарі

12.04.13, 11:25

"...це тупість чи жадібність?"
Це підступ
Свою гамнячу техніку вони скинуть Китаю, а самі закуплять натівську...(Як версія)

    22.04.13, 11:47

    а росіяни звісно продаватимуть техніку Китаю

      32.04.13, 11:55Відповідь на 1 від Perovdupu

      "...це тупість чи жадібність?"
      Це підступ
      Свою гамнячу техніку вони скинуть Китаю, а самі закуплять натівську...(Як версія)
      Не така вже вона гамняча.Китайці не такі дурні,щоб скуповувати непотріб.Вони поставлять на неї свою електроніку і буде суперзброя.

        42.04.13, 13:51

        А що тебе дивує? Ти що, сприймаєш Путіна як державника? Як політика, котрий піклується про свою країну та свій народ? Ха-ха 2 рази. Вони всі "врємєнщікі". Вовану особисто нічого не загрожує. А китайці непоганий відкат дають - це 100%. Так про що ще він має думати?

          52.04.13, 14:27Відповідь на 3 від Davigadoff

          "...це тупість чи жадібність?"
          Це підступ
          Свою гамнячу техніку вони скинуть Китаю, а самі закуплять натівську...(Як версія)
          Не така вже вона гамняча.Китайці не такі дурні,щоб скуповувати непотріб.Вони поставлять на неї свою електроніку і буде суперзброя.
          Можливо... Тоді це вже буде проблема Раші

            анонім

            62.04.13, 14:59

            Думаю тут усе глибше, якщо говорити про жадність , то до усього світу. Останній з"їзд у Дубаї Раші , Китаю , Індії і Бразилії, ставив приорітети нібито економічні , але зверніть увагу , пукін запропонував повністю відмову від долара і євро і повне об"єднання навколо однієї грошової одиниці .(здається я ще не усі країни перерахувала) Перед цим пукін приймав у себе китайця і вперше демонстрував організаційний бойовий пост ,звітки усі генерал ведуть керування усіма збройними силами раші. Китаєць усе дякував за таку довіру... А тепер події у Північній Кореї, що об"явила війну Південній, і погрозила атомною зброєю Америці, Активне накопичення американської зброї у південній Кореї... Усе це насторожує ... Пукін озброює не тільки китайців...

              72.04.13, 16:51

              Два човни в Рашцi, а два - в Китаi - накатують технологiю. Респект китайцям i уваженiє...
              Мене нiчого не дивує, свого часу, таким же чином, есесерня пiдгодовувала гiтлерiвську НIмеччину - платили за це не Сталiн-КПСС, а тупi радянськi люди. "Лагерная пыль" словами Берiя http://vif2ne.ru/nvk/forum/archive/2281/2281730.htm або мусор.
              Путiн заробить баблеца, а тупi росiйськi люди будуть дiлитися територiєю та вiддавати своi життя. I подєлом - нє хрєн вибирати жлоба в командiри...

                82.04.13, 16:55

                вони і в Чечню продавали

                  92.04.13, 17:00Відповідь на 6 від анонім

                  здається я ще не усі країни перерахувала ... Ну так, ще ЮАР. Проте нiгери в цьому об'єднаннi виконують роль сировинного придатка - в них зосереджено майже 70% cвiтових запасiв металiв платиновоi групи, 40% золота...Чому б з ними й не товаришувати Проте Рашка теж недовго буде поряд з китайцями надувати щоки...Китайцiв використають росiян, а потiм колонiзують.

                    анонім

                    102.04.13, 18:20Відповідь на 9 від Amiran

                    здається я ще не усі країни перерахувала ... Ну так, ще ЮАР. Проте нiгери в цьому об'єднаннi виконують роль сировинного придатка - в них зосереджено майже 70% cвiтових запасiв металiв платиновоi групи, 40% золота...Чому б з ними й не товаришувати Проте Рашка теж недовго буде поряд з китайцями надувати щоки...Китайцiв використають росiян, а потiм колонiзують.Звичайно , і об"єднання іде не по принципу " з ким " , а по принципу "проти кого"...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна