Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Народне дійство "Мистецька Хмельниччина презентує"

Щороку багато українців вирушає у мандри світом, аби побачити щось нове. Але не кожен знає, які неповторні скарби ховає наша рідна земля. Для того, щоб познайомити з найкращими туристичними маршрутами, щоб відкрити справжні перлини України, кращі музейні збірки, творчість співочих колективів та народних майстрів різних регіонів нашої держави, Національний музей народної архітектури та побуту України разом з обласними управліннями культури та туризму розпочинає серію культурно-просвітницьких заходів.

18-19 травня 2013 року в НМНАПУ відбудеться народне дійство «Мистецька Хмельниччина презентує».У святі візьмуть участь понад 350 аматорів та професійних виконавців. Митці покажуть найдавніші подільські обряди: «Закликання весни», «Зелена неділя», «Івана Купала», «Подільські посиденьки», а також у програмі танці та жарти. Державний академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» - гордість краю – також візьме участь у святі.

Відбудеться виставка  робіт кращих майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва Хмельниччини.

Окрасою краю є фортеці та маєтки, надзвичайно цінні у історичному та пізнавальному аспектах  музеї Хмельниччини. Біля оглядових стендів можна буде побачити фото та  отримати інформацію щодо подорожей та екскурсій.

Хмельниччина знайомить українців та гостей нашої держави з непересічними історичними цінностями та культурою рідної землі і запрошує у подорож.

Завітайте у Національний музей народної архітектури та побуту України

18-19 травня з 13:00 до 17:00 та відкрийте для себе знайому і незнайому Батьківщину. 

Їхати до Музею від м. «Виставковий центр» тролейбусом №11 або маршрутним таксі №172, 156.

Телефон: 526 57 87

 

1

Коментарі