Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Слава Рідним Богам !

http://oru.org.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=7&Itemid=20 - Хто ти, хлопчику маленький ?  - Українець молоденький !  (Варіянт перших двох лінійок для дівчаток:  - Хто ти дівчинко маленька ?  - Українка молоденька)  - А який твій знак державний ?  - Князів руських Тризуб славний!  - Де живеш ?  - Поміж своїми  - В якім краї ?  - В Україні !  - Що для тебе Україна ?  - Це Вітчизна - земля рідна !  - Звідки взята ?  - Богами дана.  - Як здобута ?  - Кров'ю й потом!  - Любиш свою Батьківщину ?  - Щиро люблю, не покину !  - В що, дитино, віриш сильно ?  - В Богів Рідних, в Україну !  - Хто ти є для України ?  - Вдячна й любляча дитина !  - Що їй винен, вірний сину ?  - Все життя, аж до загину !  (варіянт останніх двох лінійок для дівчаток - Що їй винна, вірна дочко ?  - Все життя віддати хочу !  Слава Рідним Богам ! _________________ Християнська віра - це грецький капкан, який ж#ди поставили для відловлювання українських душ.
Зорян Бориславович

РІДНА МОВА  Сію дитині  В серденько ласку.  Сійся-родися  Ніжне «будь ласка»,  Вдячне «спасибі»,  «Вибач» тремтливе, —  Слово у серці —  Як зернятко в ниві.  «Доброго ранку!»,  «Світлої днини!» —  Щедро даруй ти  Людям, дитино!  Мова барвиста,  Мова багата,  Рідна і тепла,  Як батьківська хата.  В. Гринько _________________ Так сміються ж з України  Стороннії люди!  Не смійтеся, чужі люде!  Церков-домовина  Розвалиться... і з-під неї  Встане Україна.

РІДНА МОВА  Розвивайся, звеселяйся, моя рідна мово,  У барвінки зодягайся, моє щире слово.  Колосися житом в полі, піснею в оселі,  Щоб зростали наші діти мудрі і веселі.  Щоб на все життя з тобою ми запам'ятали,  Як з колиски дорогої мовоньку кохали.  Л. Забашта

Наша мова  Цікава річ - це наша мова,  Дивують слух її слова,  Її ми кличем - калинова,  Та не говоримо "моя"  Чому не мовимо ми знову,  Своєю мовою? Ти ба -  Використовуємо знову  Чужі думки, чужі слова...  Ми маєм тисячі відмовок,  Вживаєм мови не свої -  Ми не повернемося знову  Ми вже не ті - ми не свої.

11

Коментарі

анонім

127.02.11, 07:16

Щиро дякую!
Українська моя рідна мова. Найкраща і наймелодичніша для мене.
Рідними для мене є наші Боги. Чужим не поклонявся ніколи.
Слава Україні! Слава Дажбогу і всим Богам в Сварозі!

    227.02.11, 12:09

    Християнська віра - це грецький капкан, який жиди поставили для відловлювання українських душ.
    --------------------------------------------- --------------

    чому саме українських? Вся Європа туди втрапила.

      Гість: славянофилка

      327.02.11, 18:12

      Мой отец- белорус, мать- русская, муж- украинец. Благодаря Сталину я родилась в Красноярской тайге и мой родной язык- русский. Но я прекрасно владею украинским языком и категорически считаю ,что без родного украинского языка Украина перестанет быть Украиной. А подобная потеря для славянского сообщества - непоправима и недопустима !

        427.02.11, 20:24Відповідь на 3 від Гість: славянофилка

          527.02.11, 20:31

          Мои предки - донские и яицкие казаки.
          Украинец. Но в Киеве родным всегда был русский. Хотя считаю, что теперь у меня два родных языка.
          А ребята из ОУН меня называют русскоязычным украинским националистом.

            Гість: boogie-woogie

            628.02.11, 14:03

              анонім

              74.03.11, 20:53

              Чому не мовимо ми знову,
              Своєю мовою? Ти ба -
              Використовуємо знову
              Чужі думки, чужі слова...

                84.03.11, 21:08

                Все гарне і витончене потребує захисту Записуємось до лав захисників і навчаємо дітей - це найголовніше.