Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вранішня зарядка - очищення Духу

    "Боги послали нас на землю цюю й підтримують надійно в білім світі затим, щоб ми добро творили й любов усім дарували, бо ж Божі діти ми, а не якісь раби нікчемні, які живуть лише турботами про хліб насущний і мріями про те, як би уникнути стусанів і лайок".

     ОЧИЩЕННЯ ДУХУ
Завжди вставай разом з сонечком, а йди до сну не пізніше одинадцятої години ночі, тоді будеш бадьорим й життерадісним цілий день. Але не забувай, що без очищення духовно-силових точок і поясів у своєму тілі твій трудовий день не буде таким благодатним, як би тобі цього хотілося.

Отже, проказавши світанкову молитву (http://blog.i.ua/community/1461/271588/), коли ти повністю зосереджувався на розмові з Богами, зосередься тепер на  собі, своєму єстві. Ми, діти Божі, є космічними сутностями, тому основну силу отримуємо з неба через енергетичні центри (чари), вхід до яких постійно засмічується чужими лихими намірами та жаданнями, зазрісними думками чи поглядами, негативною енергією, яку повсякчас , навіть в стані спокою і помимо своєї волі, випромінюють енергетичні вампіри. Весь час накопичуючись, це сміття може взагалі перекрити входи, і тоді людина виснажується фізично і розумово, перевтомлюється і хворіє.

Отож знайди шосту чару (маленьку заглибинку) у себе між бровами, вклади туди кінчик вказівного пальця і, натиснувши, коливними рухами, не відриваючи пальця, за сходом сонця промасажуй 25 разів. Після цього знайди дві такі ж заглибинки за очима, трохи нижче брів, і двома вказівними пальцями зроби попередню дію. Наступні енергетичні ямки - біля середини мушлі одного і другого вуха, ще дві - внизу за вухами. Очистити ці входи до свого єства від "сміття" - і матимеш вільні русла для входження космічної енергії, тобто Духа Святого Рода Всевишнього.

Але це ще не все. Треба цю енергію пускатити по відповідних протоках, які ведуть до життево важдивих центрів. Дві протоки йдуть від перенісся вздовж крил носа до верхньої губи - двома пальцями тісно проведи вздовж них зверху донизу 25 разів. Те ж саме - від щитовижної залози до верхніх ребер грудної клітки. Ще дві протоки - від сонячного сплетіння попід нижні ребра. І нарешті - від початку лівої і правої пахви донизу, до острівця в нижній частині живота. Це вже роби ребром долоні з сильним натискуванням.


"Роде наш красний". Книга перша, стор. 11-12
7

Коментарі

122.07.09, 10:46

оккультизм предлогает свои технологии?

    222.07.09, 15:29

    А христианство разве не то же самый окультизм?