Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №150 від 13 березня 2012 року



Ющенко готується до весняного переїзду?

Екс-президент Віктор Ющенко готується переїхати з державної дачі у власний маєток у Нових Безрадичах. Про це пише газета Сегодня.

За даними видання, "через пару-трійку місяців екс-президент Віктор Ющенко таки залишить держдачу, що знаходиться в Конча-Заспі, і приїде на свій хутір".

Поки в Нових Безрадичах закінчується велике будівництво, щоправда, місцеві жителі жаліються, що Ющенко захопив дорогу, якою раніше користувалися місцеві жителі.

"Дорогу цю він давно перекрив, там вся земля йому належить, от він і вирішив, що й дорога його", - сказали виданню сусіди. Тепер жителі села змушені їздити в об'їзд по більш вузьких дорогах.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/13/6960476/view_print/

  Троих мажоров, которые изнасиловали и сожгли 18-летнюю девушку, отпустили на свободу.

В Николаеве трое отморозков заманили в квартиру 18-летнюю девушку, поочередно изнасиловали ее, а затем, чтобы скрыть следы преступления, придушили и попытались ее сжечь заживо на заброшенной стройке. В тяжелейшем состоянии пострадавшая 10 марта была доставлена в больницу.

Как удалось установить, один из подозреваемых - сын бывшей главы Еланецкой райгосадминистрации. Другой - и того хлеще - якобы, сын бывшего прокурора Центрального района г. Николаева.

Більше про це читайте: http://novosti-n.mk.ua/ukraine_article/read/?id=3524

"Банду геть!", - БЮТ заблокировал трибуну Рады и добился перенесения рассмотрения законов по ГТС и "Нефтегазу"

Депутаты от фракции БЮТ заблокировали трибуну парламента, добиваясь переноса на пятницу законопроектов по реформе нефтегазового комплекса.

Они окружили трибуну и выкрикивают "Банду - геть", сообщает Цензор.НЕТ.

Это произошло после того, как спикер Владимир Литвин* пытался поставить в повестку дня изменения в законы по реформированию нефтегазового комплекса.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/video_news/200009/bandu_get_byut_zablokiroval_tribunu_rady_i_dobilsya_pereneseniya_rassmotreniya_zakonov_po_gts_i_neftegazu

Захаров: Справи Луценка і Тимошенко - кримінальне переслідування політичних опонентів

Вироки стосовно екс-прем'єра України Юл i ї Тимошенко та колишнього м i н i стра внутр i шн i х справ Юр i я Луценка є крим i нальним пересл i дуванням пол i тичних опонент i в.

Про це заявляє кандидат на посаду уповноваженого Верховної Ради з прав людини Євген Захаров, передає "Інтерфакс-Україна".

"Те, що за гратами залишаються першi номери полiтичних спискiв БЮТ i "Нашої України", якi перемогли на попереднiх парламентських виборах, яскраво свiдчить про те, що це не що iнше, як кримiнальне переслiдування", - сказав вiн.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/13/6960509/

Вчителям і медикам припинили виплату зарплат

Не всі працівники навчальних та медичних закладів Києва отримали заробітну плату за лютий.
Про це голові депутатської фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяні Меліховій повідомили працівники бюджетної сфери.
«Очевидно те, що грошей не вистачає. Відбувається недовиконання бюджету через те, що влада не вміє керувати містом. У БЮТу не було жодних сумнівів, що збільшення бюджету Києва на 430 млн. грн., нібито задля реалізації програм соціального захисту, є не тільки піаром влади перед виборами, а й реальним підкупом майбутніх виборців. Тепер залишається тільки здогадуватися, що фінансується в першу чергу перед виборами і чому вчасно не виплачена заробітна плата працівникам бюджетної сфери саме по захищеним статтям бюджету Києва», - наголосила Т. Меліхова.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10265.html

Лутковська цинічно обманює Європу щодо Луценка

Уповноважений Уряду України в Європейському суді з прав людини Валерія ЛУТКОВСЬКА не має морального права претендувати на посаду омбудсмена, вважає народний депутат України від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Олесь ДОНІЙ.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Народної самооборони», зауваживши, що про намір підтримати В.ЛУТКОВСЬКУ на посаду Уповноваженого ВР з прав людини заявили в Партії регіонів.

За словами О.ДОНІЯ, «знаковим моментом в її «фаховості» є документ під назвою «Зауваження Уряду України у справі «Луценко проти України», підготовлений В.ЛУТКОВСЬКОЮ та направлений за її підписом до Європейського суду з прав людини. Так ось, ця пані стверджує, що жодне право Юрія ЛУЦЕНКА в ході судового процесу в Україні не було порушено, тому позов Ю.ЛУЦЕНКА є абсолютно безпідставним».

Більше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/491424-doniy-lutkovska-tsinichno-obmanyue-evropu-schodo-lutsenka.html

Резиденцію Януковича протоплять на 1,4 мільйони
ДО "Резиденція "Синьогора" Державного управління справами президента закупила на 1,4 мільйони гривень газу.

Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Закупівля проведена в одного учасника. Послуги з транспортування газу та газ природний обсягом 301612 м3 надасть ПАТ "Івано-Франківськгаз".

Як відомо, минулого року в "Синьогорі" зробили черговий ремонт.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/13/6960539/
7

Коментарі

анонім

113.03.12, 21:11

гуляй нищета....все для слуг, все для них родимых....от УК до конституции

    214.03.12, 06:47Відповідь на 1 від анонім

    это точно

      314.03.12, 09:19

        –100414.03.12, 10:12

        Доїздиться підріло, гей від політики. І воно і його сім'я навіки залишаться для українців Іудами...
        Гидота, яка цей політичний Підр Ющенко

          514.03.12, 14:54Відповідь на 4 від Округ 31

          Якщо Ви про брата, то Петр