хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №140 від 22 лютого 2012 року



У Арбузова порадили банкам перевіряти позичальників-"чорнобильців"

Національний банк України рекомендував банкам більш виважено розглядати прохання позичальників-"чорнобильців" про реструктуризацію кредитів.
Про це ідеться в листі НБУ №47-411/2505-1932 до учасників ринку.
"НБУ рекомендує банкам більш виважено підходити до розгляду звернень позичальників-"чорнобильців" щодо пролонгації/реструктуризації заборгованості за кредитом та/або зниження процентної ставки за кредитом у разі зменшення розміру пенсійної виплати цим позичальникам, і докладати максимум зусиль для вирішення цього питання", - вказується в листі.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/21/316610/

Производители донецкой водки опасаются, что инициативы азаровцев их совсем добьют

Об этом сообщила генеральный директор компании Юлия Самойлова.
«Сегодня оснований для увеличения минимальной розничной цены нет», - подчеркнула она.
По мнению Самойловой, предлагаемое увеличение минимальных цен на водку на 26,4% будет губительным для отечественного рынка этой продукции и приведет к падению производства, к стремительно растущей доле нелегального алкоголя и самогона, в результате чего государство недополучит налоги.

Більше про це читайте: http://obkom.net.ua/news/2012-02-22/1650.shtml

Україно-англійська табличка для метро коштуватиме як квадратний метр житла (фото)

«Харківський метрополітен» 15 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Компанія «Статус Практика» на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю 2,41 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Таблички мають бути поставлені до травня на виконання вимоги УЄФА щодо того, що в метро всі найменування мають бути на українській та англійській мовах.
Середня вартість табличок, площа яких має менше одного квадратного метру, склала понад 5 тис грн. за штуку, що близько до ціни квадратного метру житла в передмісті Харкова.

http://nashigroshi.org/2012/02/22/ukrajino-anhlijski-tablychky-dlya-metro-koshtuvatymut-ponad-5-tysyach-za-shtuchku/

У Макіївці замерзає 90 сімей

Жителі двох дев'ятиповерхівок, розташованих на вулиці Щербакова в селищі Об'єднаний (Радянський район міста Макіївки) позбавлені всіх зручностей. Розруха у будинках № 3 і 4 наступила після того як закрилася хлопко-прядильна фабрика, яка утримувала малосімейки. З тих пір (більше 15 років) тут немає опалення та газу. А цієї зими мешканці залишилися ще й без каналізації і без води.
Комунальники не обіцяють вирішити проблему, нарікаючи на заборгованості, які накопичилисяі. А борги утворилися через те, що більшість квартир в нещасних будинках з 90-х років покинуті власниками. З тієї ж причини не вдається розморозити водопровідні і каналізаційні труби.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/life/_u-makijivci-zamerzae-90-simej/423780

Євросуд прийме рішення на користь Луценка?

"Нунсівець" Роман Зварич вважає, що у справі "Луценко проти України" в Європейському суді будуть позитивні перспективи.
Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua
"У першу чергу для самого Луценка. Було клопотання з боку адвокатів Юрія Віталійовича щодо його затримання та арешту. Воно пройшло всі інстанції в Україні, та згодом було предметом заяви до Європейського суду, аби він врахував політичні мотиви затримання. І тут суд з власної ініціативи дописує, що вони (політичні мотиви - ред.) вбачаються. Він також наголошує, що є підстави говорити про створення перешкоди для Луценка брати участь у наступних парламентських виборах. Я знаю лише один випадок, коли у Страсбурзі суд прийняв подібне рішення", - зазначив політик.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_evrosud-prijme-rishennya-na-korist-lucenka/423853

Учитель йоги з Кіпру продасть трапи у донецький аеропорт

Телескопічні трапи для донецького аеропорту поставлятиме компанія з офшорним корінням " Verskol Finance Ltd ", засновники якої фігурують у схемах власності донецької компанії "Альтком".
Про це йдеться в статті "Української правди".
"Verskol Finance Ltd" є звичайною dormant company (веде діяльність, але не показує доходи), яка має капітал у розмірі двох англійських фунтів – 2 акції по 1 фунту кожна, та п'ятнадцять фунтів у банку.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/22/6959241/

Лидера донецких афганцев обыскивают после каждой акции. Сами не знают, зачем это делают

Обыск на квартире у председателя Донецкой областной организации ветеранов войны в Афганистане «Никто кроме нас» Олега Шуляка был проведен в пятницу, 17 февраля. Об этом лидер донецких афганцев рассказал в комментарии «ОстроВу».
По словам Олега Шуляка, его квартира была подвергнута обыску в рамках уголовного дела о финансовых нарушениях в корпорации «Донуголь».
«Обыск у меня дома был, поскольку я являлся одним из учредителей корпорации «Донуголь». Насколько мне известно, там налоговой милицией сейчас возбуждено уголовное дело. В пятницу приехали по поводу этого уголовного дела. Провели обыск. Это были сотрудники налоговой инспекции», - рассказал председатель областной организации.

Більше про це читайте: http://www.ostro.org/news/article-353100/

Депутатам вдалося передати книги для Качанівської колонії

Народним депутатам фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрію Одарченку, Віктору Уколову та Олександру Сочці вдалося передати книги, які збирали громадяни для ув'язнених Качанівської колонії, в якій утримується і лідер опозиції Юлія Тимошенко.
Спочатку начальник колонії Іван Первушкін заявив депутатам, що необхідно скласти повний перелік книг, які планується передати в дар Качанівці.
Однак коли стало зрозуміло, що перепис займе кілька годин через велику кількість літератури, привезеної прихильниками Юлії Тимошенко, керівник колонії дозволив завести книги на територію установи без перепису.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10035.html

Редактори одеських ЗМІ заявили про наступ на свободу слова в регіоні

Редактори одеських ЗМІ Сергій БРАТЧУК (телеканал «Нова Одеса»), Іван МЕЛЬНИК (газета «Чорноморські новини»), Ігор СТОЛЯРОВ (інтернет-газета «Взгляд из Одессы») і Ольга КОЛОГРЕВА (газета «Юг») заявили про факти утиску свободи слова в регіоні.
Про це йдеться у спільній заяві редакторів, копію якої має в своєму розпорядженні УНІАН. Документ було поширено серед іноземних дипломатів, столичних журналістів та інших учасників святкових зборів в Одесі, присвячених річниці незалежності Республіки Естонія.
«Судові процеси, виклики до слідчого, погрози, взяття штурмом приміщень, тиск на родичів - це реалії, з якими все частіше стикаються працівники непідконтрольних владі засобів масової інформації та незалежні журналісти Одеської області», - говориться в заяві редакторів видань і ТРК.

Більше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-487302.html
8

Коментарі

123.02.12, 09:34

А життя все краще і краще

    Гість: Лагуз

    223.02.12, 13:26

    Удивительно, что при всем этом, водка будет дорожать, я думала они будут бесплатно ее предлагать.....шобы жиснь улучшить

      323.02.12, 21:14

      Бляха, то лавочки - то таблички. Мелко пашет Гепа.

        анонім

        423.02.12, 21:57Відповідь на 2 від Гість: Лагуз

        угадала.... на выборы.....
        а вообще, прикроют всех, кто неугодный, а свои заводы будут на левый акзыз работать....и самогоноварение ....будет вне закона.

          Гість: Лагуз

          523.02.12, 22:50Відповідь на 4 від анонім

          угадала.... на выборы.....
          а вообще, прикроют всех, кто неугодный, а свои заводы будут на левый акзыз работать....и самогоноварение ....будет вне закона.

          Возможны варианты и все один лучше другого

            624.02.12, 10:55

            пакращення...

              725.02.12, 13:41Відповідь на 3 від ab absurdo

              так дворовая сявка же