хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Сформирован предвыборный Блок Януковича


8

Коментарі

анонім

115.09.12, 09:50

Ще зосім нещодавно тут не було Барбі (Королевської), зате були Яценюк, Славко Кириленко, Гриценко, Тягнибок і т.д. Та й 60 тушок із БЮТу сюди входять. То може не варто хєрньой страдати? Хто його знає як завтра усе складеться, може хтось із зазначених виявиться найкращим союзником? Хоча назва блоку "БЛЯ". цілком відповідає суті ЯнукОвоща і Ко.

    215.09.12, 12:51Відповідь на 1 від анонім

    Ще зовсім недавно більшість з них і декотрих дописувачів входила до блоку КПРС, а інша до більш "радикального" крила того ж блоку - рекет.
    Час тече і все міняється. Не міняється тільки одне-небажання вирватись поза межі своїх переконань "світлого майбутнього з моєї участю в процесі". Ось тому і виходить, що були там, а стали тут. Бидлу надано можливість (бидлоскратія) вибрати своїх погоничів.
    Наразі невідомо де будуть і ті після часу "Ч", хто не потрапив сюди зараз.
    Херньою страждають ті, хто бачать картинку, а зрозуміти не можуть реальних подій, бо не є їх учасниками, а спостерігачами, тому і опереуть при цьому категоріями базарних політгадалок - "може бути, а може і не бути". А картинка є динамічною, а не статичною, ось тому то там сьогодні і відсутні згадані особи. Час БЛЯ

      анонім

      315.09.12, 13:01Відповідь на 2 від helsan

      Я взагалі-то про інше. Ще зовсім нещодавно подібні демотиватори із зображенням Яценюка, Тягнибока, Славка Кириленка, Гриценка і т.д. ряснили в блогах деяких прихильників ЮВТ. Сьогодні вони їх соромязливо прибрали. То може варто винести урок? Іноді треба бути принциповим, а не хилитатися разом із лінією партії!

        415.09.12, 13:19Відповідь на 3 від анонім

        Ще зовсім нещодавно подібні демотиватори із зображенням Яценюка, Тягнибока, Славка Кириленка, Гриценка і т.д. ряснили в блогах деяких прихильників ЮВТ. Сьогодні вони їх соромязливо прибрали. То може варто винести урок? Іноді треба бути принциповим, а не хилитатися разом із лінією партії!Та не про інше, а знову про те саме.
        Час іде і змінюється ситуація. Рясніли тоді коли з їх боку були зневажливі і брутально цинічні закиди в бік ЮВТ. Приведіть мені зараз хоча б один такий з їх боку в бік ЮВТ.
        То хто змінився? А принципи і існуть для того, аби колись від них відступити, коли приходить розуміння потреби в тому.
        І так повинно бути, це розвиток, і тільки ідіоти клінічні не міняють своїх принципів.
        А закид Ваш відносно принциповості - поліполярний, не помітили.

          анонім

          515.09.12, 13:38Відповідь на 4 від helsan

          Взагалі-то я звик відповідати сам за себе, а не звалювати вину на інших. Мовляв -- вони перші почали. То й же Гриценко, якщо і критикував БЮТ, то за цілком конкретні речі. Скажімо, за голосування закону про вибори. І був цілком правий. Записувати його в посіпаки Овоща, це маячня. Так само, як записувти в прислужники бандюків тих же Славка Кириленка, Олесія Донія, Олега Тягибока, Андрія Парубія. Ці хлопці у 90-му усе довели своїм голодуванням на граніті. Тому не треба було про них усіляку хєрню розносити. Та й зараз треба бути розважливими. Патріоти є не тільки в Свободі, їх багато і в БЮТі, і в Нашій Україні, і в УДАРі. То навіщо їх ображати ткими демотиваторами? Маєте щось конкретне проти Ющенка, то ваша справа. Навіщо ображати його прихильників? Але то розмова з глухим.

            615.09.12, 13:54Відповідь на 5 від анонім

            Я Вам більше скажу, патріоти є і в ПР.
            А це вже розмова зі сліпим.

              анонім

              715.09.12, 13:56Відповідь на 6 від helsan

              Я Вам більше скажу, патріоти є і в ПР.
              А це вже розмова зі сліпим.

                815.09.12, 14:16Відповідь на 7 від анонім

                Я Вам більше скажу, патріоти є і в ПР.
                А це вже розмова зі сліпим.
                Що і потрібно було довести.
                "Наша принциповість обмежена рефлекторно-селективними демотиваторами"
                ПР це не тільки ВР, а й звичайні люди від Львова і до с. Червона Зірка Міловського району Луганської області, які свято вірять в світле майбутнє України.
                Але Ви так і не зрозуміли про що самі ж і вели мову.
                Зараз як і в 2010 патріотичні сили не мали би права розпорошувати голоси, а потрібно було зібрати їх до купи, що і зробили ті хто зрозумів це. А ті, хто не зрозумів, однозначно грають картами ПР. А Ви, аби затіяти безплідну дискусію перейшли га особистості і принциповість. Може комусь Господь і вставить після цього, що голосуючи за Натах, ВАЮ, Удар, Петю (вряд чи), Ляшко, голосує за ПР.

                  анонім

                  915.09.12, 14:18Відповідь на 6 від helsan

                  У відповідь на стертий ком. Моє ставлення до ЮВТ і БЮТ не є таємницею для наших місцевих БЮТівців. Але, моє виважене ставлення до них, повага і доброзичливість з обох боків дозволяє нам співпрацювати. Простий приклад. Я зараз з обєктивних причин виключений з виборчої кампанії. Але саме БЮТівці пропонували мені бути членом ОВК від ОО. Та я й був згоден, оскільки зараз треба робити діло. На жаль, склалося не так, як ми планували. Так до чого я? А до того, що висловивши свою оцінку, я не шпиняю БЮТівців помилками їхніх лідерів. Не малюю демотиваторів і т.д. Бо прекрасно розумію -- ми в одному човні, сьогодні ми по один бік барикад. То навіщо розхитувати? Хоча знову, на розуміння не розраховую.

                    анонім

                    1015.09.12, 14:24Відповідь на 8 від helsan

                    Маячня. Ті хто голосують за НУ голосують за НУ. І не треба їх в чомусь звинувачувати. Навпаки, треба їх переконати, а не гнути через коліно. Що цікаво, багато колишніх виборців і ЮВТ і ВА будуть голосувати за Свободу. Пояснення просте -- Свобода нікого не гнула через коліно, нікого не оглошувала "посіпаками" Овоща. Може ми в цьому і не праві. Але це наша позиція -- повага до побратимів-патріотів. І скільки би мене не переконували в хибності такої позиції, я від неї не відмовлюся. Для мене патріот завжди побратим, незалежно Ющенка чи ЮВТ він підтримує. Так само, як ураїнофоб є завжди ворогиом, навіть якщо він член БЮТу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна