Море

Море, водные акватории, порты, берег, пляжи, шторм, кораблекрушения, подводный мир, ...
46+ підписатися

Покладати квіти Шевченку вже в Україні заборонено !!!

Бандитка-суддя окружного адмінсуду Одеської області хабарниця Ольга Тарасишина під примусом бандитської влади задовольнила позов олігархічного виконкому Одеської міськради про заборону мирних зборів опозиційних політичних сил, !!!  … запланованих на День Незалежності !!! …  у тому числі церемонії покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка  !!!  ГАНЬБА  такій владі !!!  Таким чином нас  одеситів позбавили  конституційного права на мирні збори ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Тому пора братися за зброю !!!

 Бандитська влада у черговий раз постаралася перетворити суд на фарс: до заявок партій  НРУ, ПРП, "Свобода" на проведення мирних зборів в день Незалежності суд  чомусь  /очевидно з підступним задумом/ додав заяви таких організацій, як "Євреї проти Гурвіца" "Євреї за Ісуса", які не зареєстровані !!!,  або про діяльність яких ніхто не знає !!!  і  які  свідомо  створені злодіями-олігархами !!!  єврейської  національності  для  розколу  українців !!!  Як  вони  кажуть:  -  Розділяй  і  Властвуй !!!

Проте це не перешкодило бандитському суду при розгляді позову послатися на те, що між організаціями, що відмічатимуть День Незалежності, обов’язково станеться конфлікт, який здатний завдати шкоди єврейським
громадянам Одеси.  Тому  треба  усі  заходи  заборонити !!!  Ми що вже провінція Ізраілю ????

При цьому суд не визнав відповідачами за позовом представників партії  "Реформи і порядок",   хоча прізвища вказані в заявках на проведення мирних зборів 24 серпня !!!