хочу сюди!
 

Лия

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Закуска з баклажанів.

 Баклажани люблю в будь-якому вигляді: печені, смажені, консервовані. Рецепт цієї закуски розказала подруга. Ділюся, бо він того вартий!

Баклажани ріжемо невеликими кубиками, кидаємо в підсолений окріп і проварюємо декілька хвилин. Переварені можуть розповзтися. В цей час нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору. Поки цибуля смажиться, баклажани відкидаємо на друшляк і даємо можливість стекти. Додаємо їх до цибулі і смажимо далі. За декілька хвилин вливаємо небагато вершків і протушуємо. Сіль, перець -  за смаком. Особисто я додала ще й часник, бо для мене баклажани без часнику, що хліб без масла. Якщо любите зелень, підійде петрушка. Закуска смакує  охолодженою. Смачного!    

.  

12

Коментарі

120.06.11, 09:37