Закуска з баклажанів.
- 19.06.11, 16:32
- Філософія життя
Баклажани люблю в будь-якому вигляді: печені, смажені, консервовані. Рецепт цієї закуски розказала подруга. Ділюся, бо він того вартий!
Баклажани ріжемо невеликими кубиками, кидаємо в підсолений окріп і проварюємо декілька хвилин. Переварені можуть розповзтися. В цей час нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору. Поки цибуля смажиться, баклажани відкидаємо на друшляк і даємо можливість стекти. Додаємо їх до цибулі і смажимо далі. За декілька хвилин вливаємо небагато вершків і протушуємо. Сіль, перець - за смаком. Особисто я додала ще й часник, бо для мене баклажани без часнику, що хліб без масла. Якщо любите зелень, підійде петрушка. Закуска смакує охолодженою. Смачного!
.
Коментарі
ТЕЛОгрейка
120.06.11, 09:37