хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Справа Зиновія Андрухіва



Вчора у другій половині дня на дорозі до Львова було заблокавано і доправлено да Галицького райвідділку міліції м.Львів громадянина Канади юриста та правозахистника Зиновія Андрухіва. Заблокувавши його у центрі Львова, Андрухіва було брутально із застосуванням сили витягнуто з власного авта та заарештовано. Авто було відібрано без складання протоколу. Ніч Андрухів провів у камері, де на нього чинився тиск з приводу вибухів у Дніпропетровську.
Треба зауважити, що Андрухів є хворим на діабет і він не мав змоги отримувати інсулін впродовж свого затримання. Тож вранці його стан значно погіршився. Сьогодні о 10 ранку до райвідділку з великими труднощами пробилася журналістка Наталя Розинська у супроводі невеличкої групи підтримки з небайдужих громадських активістів та прихильників Юлії Тимошенко. Завдяки тиску цих людей і, в першу чергу, Наталі Розинської, Андрухіву викликали швидку, а його синці було сфотографовано. Невдовзі до відділку прибув народний депутат Андрій Парубій. Врешті з огляду на важкий фізичний стан Андрухіва, його було шпиталізовано швидкою.



Свідчення тих, хто прийшов підтримати Зиновія Андрухіва:
Богдан Стасюк: "Вони хотіли везти його до суду прямо зараз без адвоката і без свідків та уваги громадськості. Проте нечисленна група активістів домоглася спочатку медичного обслідування Андрухіва, а потім і його госпіталізації в лікарні на Топольній. В нього були синяки та він вже більше доби не приймав таблеток він цукрового діабету. Йому дали вночі тільки фляшку води і він всю ніч стоячи провів в камері. Ми домоглися, щоб медичний огляд відбувався в нашій присутності. Лікарі, що приїхали, попередили, що через 4-5 годин в нього буде гіперглюконатний криз. Ми познімали на фото всі його синяки. Начальник райвідділка перелякався, довго комусь телефонував і потім після телефонних консультацій відпустив пана Зеновія на швидкій в лікарню. Йому повернули всі його особисті речі. Тільки машина ще на штрафплощадці.Треба віддати належне журналістці УТ-1 Наталії Розинській. Тій самій, яка недавно матюкала даїшників в Києві. Те що я бачив мене вразило. Її груди видавали такі децибели із звинуваченням ментів і чинної влади, що ці крики замінили присутність як мінімум сотні активістів. Саме не витримавши її тиску замначальника райвідділка погодився на прилюдне медичне обстеження пана Зеновія."

Ореста Скляр: "Я зробила роздруківку листа,якого нам прислав Ляшко.Цього листа я показала зам.нач.відділення (йдеться про депутат.запит від Ляшка, про затримання Андрухіва) Він попросив залишити йому цю роздруківку.А також поставила його до відома про те,що назріває міжнародний скандал, так як ми поставили до відома про цей інцедент Конгрес українців Канади та Церкву в Канаді. Нам Розницька Наталя в правовому питанні дуже допомогла. Це щастя,що вона була у Львові."

Мар"яна Горобець: "забрали пана Зеновія до лікарні ...лікарі швидкої сказали у нього могла бути кома за пару годин ,він хворий на цукровий діабет іне вживав ліків понад добу ... зараз систематизую і викладу фото і таке інше ... попередньо скажу що дуже допомогла Наталія Розинська її наполегливість і обізнаність у таких справах ...і якби не втручання громади (депутати так і не з"явились!) хто знає чим би все скінчилось з огляду на те що у пана Зеновія діабет +гіпертонія а ліків він не вживав..."

У другій половині дня (сьогодні неділя!!!) Андрухіва було доправлено до суду, де почався розгляд його справи. Його звинувачують у подвійній злостній непокорі працівникам міліції. Після двохгодинного розгляду, суддя галицького районного суду Віталій Стрельбицький переніс засідання на 11.00 Понеділок, 7 травня.

 

22

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

16.05.12, 21:21

Это явная месть Януковича за вот это заявление http://blog.i.ua/community/3252/980575/
Янукович хуже Сталина. Злобная Урка с садистскими комплексами!

    26.05.12, 21:35

    А міжнародний скандал таки буде!

      36.05.12, 22:04Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      Не встиг. Я теж так рахую!

        анонім

        46.05.12, 22:17

        Сильний чоловік ! Мабудь настав час повертатись українцям на Батьківщину і її відстоювати , а то тут бандитська влада усіх по рука і ногах повязала.
        Я не зрозуміла, чому Андрухіву Дніпропетровські вибухи декримінують?

          56.05.12, 22:20Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          Это явная месть Януковича за вот это заявление http://blog.i.ua/community/3252/980575/
          Янукович хуже Сталина. Злобная Урка с садистскими комплексами!
          Схоже на те.

            66.05.12, 23:02

            будем ждать пока по одному перебьют?

              76.05.12, 23:05

              в мене одне питання вони думають що роблять чи там вже нема чим думати ???? Невже вони не розуміють що такими діями самі собі кіл гострять

                анонім

                87.05.12, 00:13Відповідь на 7 від div777

                в мене одне питання вони думають що роблять чи там вже нема чим думати ???? Невже вони не розуміють що такими діями самі собі кіл гострять У яника логіка злодія: поки злодій краде , то він старається усіх прибрати хто йому заважає, собак вбити чи отравити які гавкають , а потім втікати без оглядки на авось з наргабленним ...

                  97.05.12, 03:27Відповідь на 4 від анонім

                  Сильний чоловік ! Мабудь настав час повертатись українцям на Батьківщину і її відстоювати , а то тут бандитська влада усіх по рука і ногах повязала.
                  Я не зрозуміла, чому Андрухіву Дніпропетровські вибухи декримінують?
                  Згадайте як слідчі НКВС інкрімінували людям "копання таємного тонеля від Жмеринки до Токіо"...

                    анонім

                    107.05.12, 08:22

                    БЕСПРЕДЕЛ хама все больше и больше набирает оборотов. Тупые, безмозглые соратники хама ох как откликнется вам все это.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна