хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Юлія Тимошенко оскаржуватиме рішення про повторний арешт у ЄСПЛ

 


Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко планує звернутися до Європейського суду з прав людини зі скаргою на рішення Апеляційного суду міста Києва про визнання законним її повторного арешту.

"Звичайно, ми обов’язково будемо оскаржувати це рішення", - сказав Сергій Власенко журналістам після засідання Апеляційного суду міста Києва.

Захисник також заявив, що відмова Юлії Тимошенко від участі у апеляційному розгляді її скарги на вирок Печерського суду від 11 жовтня 2011 року у так званій "газовій" справі та від подальшого касаційного оскарження рішення Апеляційного суду міста Києва не буде перешкодою для розгляду її справи в Європейському суді. "Я не буду зараз роз’яснювати всіх юридичних нюансів, але це не буде для нас перешкодою для звернення до європейських судів", - сказав він.

Як відомо, напередодні, 21 грудня Апеляційний суд міста Києва визнав законною постанову Шевченківського суду міста Києва про повторне взяття Юлії Тимошенко під варту, прийняту на так званому "виїзному" засіданні у камері медсанчастини Київського слідчого ізолятора.
5

Коментарі

122.12.11, 13:41

Взагалі не розумію, як можна заарештовувати вже заарештовану людину? Суспіьство ми "побудували" безглузде....

    222.12.11, 14:01

    А де опозиція? Чому нема закликів до боротьби? чому всі мовчать? Чому не гуртують людей? Сам народ цього не зробить. треба організатор. Окремо виходять авганці, окремо чорнобильці, окремо студенти і.т.д. Чому ніхто не хоче вивести їх разом адже разом нас багато - нас не подолати! Чому? чом? чому?