Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №94 від 9 грудня 2011 року



800 мільйонів вуглепрому за тиждень отримали Юра Єнакіївський, януковичі та Ахметов

Державні підприємства вугільної галузі з 22 листопада по 1 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 798,51 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підряди на суму 176,49 млн грн. отримало ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», засноване Анатолієм Ольмезовим. Він відомий як співзасновник ТОВ «Східавтотранс», яке входило до складу засновників Асоціації «Донбаський Розрахунково-Фінансовий центр», пов’язаної з сім’єю Януковичів.

ТОВ «Іолід» Юрія Іванющенко отримає 164,37 млн грн. за продаж вугілля держпідприємству «Дирекція з реструктуризації шахтного фонду». Цьому ж держпідприємству на 132,95 млн грн. поставить вугілля ТОВ «ТПК «Регіон – Восток», засноване мешканцем м.Ровеньки Олександром Данилевським.

На продажі вугілля різним держпідприємствам 75,96 млн грн. заробить ТОВ «Укр Восток Проминвест», засноване мешканцем Донецьку Віталієм Смирновим.

ПАТ «НВК «Гірничі машини» Ріната Ахметова отримало підряди на суму 121,68 млн грн.

Більше про цю новину читайте: http://nashigroshi.org/2011/12/09/800-miljoniv-vuhlepromu-za-tyzhden-yura-enakijivskyj-yanukovychi-ta-ahmetov/

Юлію Тимошенко арештували на все життя (ДОКУМЕНТ)

Юлію Тимошенко арештовано безстроково. Про це на прес - конференції повідомив захисник екс - прем ’ єра Сергій Власенко, коментуючи вчорашнє рішення виїзного засідання Шевченківського райсуду, яке проходило у камері СІЗО.

«Відповідно до постанови, Юлія Тимошенко затримана назавжди, на все життя, хоча законом передбачено, що максимальний термін взяття під варту – це два місяці», - додав він.

Власенко також зазначив, що чекає заяви СБУ, «де вони роз’яснять, що це автоматично, і мається на увазі, що це – два місяці».

Адвокат також зазначив, що таким чином Юлія Тимошенко перебуватиме під вартою поки не буде скасована ця постанова.

«У нас у справі Тимошенко скрізь юридичний ексклюзив, непередбачений чинним законодавством, і кожен раз репліки гаранта Конституції, що він дуже шкодує з цього приводу», - підкреслив Власенко.

Захисник екс-прем’єра також вважає абсурдом сам повторний арешт Юлії Тимошенко, яка уже й так чотири місяці перебуває у СІЗО.

Більше про цю новину читайте: http:// byut. com. ua / news /9097. html

Обмудсмен: Тимошенко стало гірше. Їй перестали давати знеболювальне

Омбудсмен Ніна Карпачова заявляє, що стан здоров`я екс-прем`єра Юлії Тимошенко погіршився.

Про це вона повідомила у п'ятницю на прес-конференції.

"Можу сказати, що стан здоров`я її погіршився, принаймні візуально це зрозуміло", - сказала Карпачова.

За її словами, під час зустрічі Тимошенко повідомила, що впродовж 3 тижнів отримувала знеболювальне у зв`язку з проблемами хребта, але потім уколи робити припинили.

За словами Карпачової, керівник медичної частини СІЗО повідомив їй про те, що вони припинили колоти Тимошенко знеболюючі тому, що, за їх спостереженнями, ці ін’єкції викликають синці на тілі.

"Але для того, щоб зробити такі висновки, і керівник медичної частини теж погодився зі мною, необхідно провести серйозне медикаментозне обстеження, принаймні взяти кров, необхідно висновок гематолога", - сказала омбудсман.

При цьому омбудсмен знову підкреслила, що вважає брутальним порушенням національного та європейського законодавства проведення виїзного судового засідання у справі Юлії Тимошенко в СІЗО.

Більше про цю новину читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-473403.html

Європа: другий арешт Тимошенко в СІЗО суперечить європейській конвенції

Глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра стурбований у зв'язку ситуацією навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це він сказав у п'ятницю в Києві на брифінгу після зустрічі уповноваженого Верховної Ради Ніни Карпачової із представниками дипмісій, акредитованих в Україні. "Представники Європейського Союзу занадто стурбовані обставинами, які склалися останнім часом, - сказав він.

Тейшейра відзначив, що виїзне засідання є порушенням Європейської конвенції з прав людини, ратифікованою Україною. Він повідомив, що наступного тижня Україну відвідає представник Данського Гельсінського комітету.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/9/6825308/
6

Коментарі

19.12.11, 21:43

    анонім

    29.12.11, 21:51

    с каждым днем все радостней и радостней новости в Украине, скоро будем только улыбаться