Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Враження від виборів

    Вгледівши порушення при складанні спісків виборців для голосування за місцем перебуванням, написала з цього приводу "окрему думку" і сама визвалася бути одним із членів комісії, що проводять голосування за межами дільниці.
    Як і слід було очікувати, мені доручили видачу бюлетенів. Спостерігачів, які б бажали супроводжувати нашу команду на виїзді, не знайшлося. Тому, ми, троє членів комісії, відбули на "прогулянку" по трьом селам. Перші враження від "транспорту" в якому нас возили викликали шок. Думала, що додому ми вже не повернемося. Це був вантажний фургончик перероблений під перевозку людей. Лавки в ньому були не закріплені, і під час поїздки, жили своїм окремим життям, соваючись по всьому салону. Час від часу, на скачках, задні двері самі по собі відчинялися і ці лавки ризикували виїхати на вулицю. Але до кінця дня до цього екстриму ми вже призвичаїлися і такі дрібниці у нас викликали тільки дружній регіт.
    Але коли почали проводити сам процес голосування на дому - було і смішно і боляче за те, що вирішують долю країни люди, які самі не розуміють, що і для чого вони роблять. У більшості випадків це були пенсіонери з глибоким склерозом і маразмом. Так що про "волевиявлення виборця" не могло бути і мови.
    З 73 виборців без жодних нарікань і порушень проголосували всього лише 10 людей, які дійсно були адекватними і власноруч підписували (кимось написані) заяви про голосування за місцем перебування. Загалом же публіка навіть не знала, що за них хтось написав заяви. Майже в усих на столах лежав "потрібний" агітаційний матеріал,на який виборці посилалися при голосуванні. Одна бабуся нас розвеселила так, що ми до кінця виборів згадували її слова: "Мені сказали голосувати за Швинова і за рагуні!"- впевнено вимовила. Ми остовпіли: "Бабуся, у нас таких немає. Може то  десь в місті за таких голосують, а у нас на окрузі інші".
  -Ні, я точно знаю, що є! - і показує на агітку за Шпенова і "партію регіонів". Ми просто випали від регіту.

   А потім, вже під час підрахунку голосів, мені ревіти хотілося, бо от такі неадекватні вибоці віддали свої голоси за ПР 257 одиниць. Тут був задіяний і адмінресурс і майже силоміць підвезені виборці, яких виловили вдома під час управляння біля скотини. Привезли деяких прямо в домашніх капцях, або в калошах, в яких вони поралися в сараї.

   Тільки сьогодні змогла спокійно доповзи до компа і почитати, що ж в країні робиться. І депресія знову охопила душу. Явні фальсифікації ми на своїй дільниці не допустили. От тільки що робити з адмінресурсом? На це навіть покарання не передбачено...
27

Коментарі

2130.10.12, 15:25Відповідь на 20 від Лінулька

    2230.10.12, 15:29Відповідь на 21 від ЯКриворожанка

    ні, ну справді. ось тут
    http://blog.i.ua/user/3227236/1109783/?p=10#advA_advC_1109783_17290301
    кам 101. Ось думаю написати голосувалку з цього приводу. Чи багато підтримуючих мене в моїй думці?

      2330.10.12, 15:39Відповідь на 22 від Лінулька

      Складне питання. Бо нам зараз допомагає людина дуже преклонного віку, але з ясним розумом, без жодних ознак склерозу. То може справа не у віці, а в тому, що у нас не передбачено кримінального покарання за використання адмінресурсу? Тому голови сільських рад і використовують цих людей в своїх цілях. І заборонити голосування на дому. Це однозначно!!!

        2430.10.12, 15:48Відповідь на 23 від ЯКриворожанка

        Складне питання. Бо нам зараз допомагає людина дуже преклонного віку, але з ясним розумом, без жодних ознак склерозу. То може справа не у віці, а в тому, що у нас не передбачено кримінального покарання за використання адмінресурсу? Тому голови сільських рад і використовують цих людей в своїх цілях. І заборонити голосування на дому. Це однозначно!!!згодна. є одиниці дійсно світлих голів. Можливо, 70 це ще не рубіж. Але 75-80 це вже майже скрізь маразм.І голосування на дому дійсно заборонити. Доречі, моїм батькам по 63 роки. Але вони завжди виступають за ідею заборони голосування тим, кому за 70. Бо навкруги них саме такий контингент. І серед них рудко коли знайдеш адекватну людину. Батьки кажуть: не старі повинні вирішувати, як жити молодим, а навпаки.

          2530.10.12, 15:49Відповідь на 24 від Лінулька

          Саме так!

            2630.10.12, 15:51Відповідь на 25 від ЯКриворожанка

            Саме так!дякую за розуміння

              Гість: SСHUTZE

              2730.10.12, 15:54

              така картина, пенсіонери з глибоким склерозом і маразмом це на превіликий жаль по всім забитим селам і нашій Богом забутій області(філіал пригов)*

                2830.10.12, 16:04Відповідь на 27 від Гість: SСHUTZE

                Не тільки по селам. В містах така ж ситуація.

                  2930.10.12, 16:06

                  Ні, у нас молоді багато голосувало. 70% за Свободу, десь 25% за УДАР.
                  По дільниці за Свободу 49 голосів. У мене бабуся-комуняка, трохи сліпенька. Я її привів на дільницю, зайшов з нею та проголосував за Свободу

                  Округ до речі мій коханий Андрюша взяв (хер з ним, головне що не рагунал Педя)

                    3030.10.12, 16:06Відповідь на 22 від Лінулька

                    ні, ну справді. ось тут
                    http://blog.i.ua/user/3227236/1109783/?p=10#advA_advC_1109783_17290301
                    кам 101. Ось думаю написати голосувалку з цього приводу. Чи багато підтримуючих мене в моїй думці?
                    Во время расцвета Афинской демократии (времена Перикла) никто не возмущался, что у рабов, женщин и приезжих не было права голоса. А старик Аристотель прямо говорил о пользе рабства. Так что пусть Маринка не показывает свою совковую необразованность всему порталу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна